Бразилец с нож в главата кара кола 2 ч. към болницата

Нож

Таксиметров шофьор от Бразилия с 30-сантиметров нож, забит в главата, сам се откара до болницата. Хуасело Нунес е бил принуден да кара около два часа, за да успее да стигне до болничното заведение, където специалистите са му оказали помощ.

39-годишният бразилец споделя, че инцидентът се е случил по време на празненство на общината Агуа Бранка. Нунес е карал 100 километра от мястото на инцидента до град Терзина, където се намирало най-близкото болнично заведение.

Острието на ножа е било забито съвсем близо до лявото му око и според лекари е чист късмет, че окото не е засегнато. Операцията е продължила около три часа.

30-сантиметровото острие е останало забито в черепа на Нунес, обясняват местни медии.

Ножът е преминал през кръвоносни съдове и няколко нерва – според лекуващия му лекар Жилберто Албукуерке този инцидент много бързо е можел да сложи край на живота на шофьора. Някои специалисти в болницата дори определят това, че Нунес е жив, като истинско чудо.

Кола

Нунесе имал и още рани освен тази на главата. Той е бил намушкан и в областта на рамото и гърдите. В момента бразилецът се възстановява с изненадващо бързи темпове, уточняват специалисти. Причината да се стигне до подобен инцидент е разгорещен спор.

Друг бразилец пък реши да вземе мерки, преди смъртта да го изненада – погреба колата си, за да го чака в отвъдното. Богатият бизнесмен Чикиньо Скарпа, който е на 62 години, е решил, че нищо не бива да се оставя на случайността.

Поради тази причина мъжът решава да погребе чисто новата си кола, която струва 367 хиляди евро, като идеята е автомобилът да го чака, докато дойде и неговият час.

Колата в Бентли Континентал, а траурната церемония по погребението на автомобила се състоя в края на 2014 година. Екстравагантният бизнесмен е поискал колата да бъде закопана в двора му, уточняват местните медии.

На пръв поглед странната идея дошла, след като бразилецът е гледал документален филм за египетските фараони, които са погребвани с всички свои скъпи вещи.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати