Уменията на преподобната Стойна еднакви с най-известните гадатели

Ръка

Предопобната Стойна Димитрова преди да почине е направила няколко впечатляващи предсказания, които са запазени и до днес. Сред най-изключителното при тези прогнози е, че те съвпадат с предсказания на Нострадамус, Едгар Кейси и други известни гадатели.

Френският прорицател Нострадамус и до днес е известен и с неговите точни предсказания за бъдещето. Уменията на преподобната Стойна обаче по нищо не отстъпват от тези на небезизвестния Нострадамус.

Той е успял да предскаже смъртта на френския владетел Анри II, като описал в и детайли обстоятелствата, при които ще настъпи кончината. Всичко, което казал, се сбъднало.

Носстадамус

Същото феноменално предсказание е направила и преподобната, само че за българския цар Борис III. Ясновидката предрекла на Борис смъртта му, като добавила, че неговата съпруга Йоанна Савойска няма да пролее и сълза на неговото погребение.

Години по-късно в свои мемоари дъщерята на българските владетели княгиня Мария Луиза пише: Мама, облечена в черно, ни чакаше на входа на царския дворец. Прегърна ни с усмивка, сякаш нищо не е станало. Хвана ни за ръка и ни заведе в черквата, където беше тялото на баща ни. Молихме се. Офицери, полеви адютанти, войници, всички плачеха, с изключение на мама.

Както и Нострадамус, така и преподобната Стойна са успели да предскажат дата на смъртта си, като са предупредили, че не желаят при никакви обстоятелства да отварят гробовете им, след като бъдат положени в тях.

И на двамата обаче гробовете са оксвернени от иманяри, търсещи заровени пари и злато.

Едгар Кейси

Едно от пророчествата на двамата гадатели учудващото съвпада. Макар и направено в различни периоди от време, то се отнася до Русия. Според прорицателите на Русия ѝ предстои нова тежка война, която ще надмине броя на жертвите от Октомврийската революция.

Преподобната Стойна е известна и със способността си да левитира, заради което е посещавана от хиляди любопитни, точно както единствената призната левитираща жена света Тереза Авилска.

Подобно на Едгар Кейси, българският феномен също е откривал причината за дадени заболявания в негативното поведение на даден човек. Например и Едгар Кейси, и преподобната са твърдели, че омразата и злобата предизвикват стомашни и чернодробни проблеми, а ревността – сърдечни смущения.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати