Извънземните работят за НАСА

Извънземните работят за НАСА

Извънземни

Извънземни цивилизации съществуват и човечеството всекидневно се среща с факти, доказващи това твърдение. Поредното доказателство дойде не от кой да е, а от някогашния научен сътрудник на сдружението Lockheed Martin Бойд Бъшман, пише rt.com.

През август 2014 година ученът направил свой предсмъртен клип, в който заявява, че извънземни цивилизации, не само че съществуват, но дори посещават човечеството през едно определено време. По думите на Бойд Бъшман извънземните работят за НАСА и военните в секретна база, наречена Зона 51.

За да убеди всички, към които е насочен записа, в твърдението си, ученът си служи със снимки. На тях може да се види същество, което прилича много на детска играчка.

В своето видео Бъшман разказва още, че той лично е имал контакти с представители на извънземни цивилизации. По време на една среща американецът предложил на съществата да направят снимки на техния свят с фотоапарат. За жалост обаче, щом фотоапаратът бил върнат, всички кадри били осветени и ученът останал с празни ръце.

Според разказите на Бойд Бъшман животът на извънземните обитатели е по-дълъг от този на земните жители. Те можели да живеят по 200 години. Анатомията им също се различавала от тази на човеците - вместо гръбначен стълб те имали три хрущяла.

Летяща Чиния

Освен това ребрата им били по-малко на брой. По думите на научния сътрудник извънземните могат да четат мисли да и общуват чрез телепатия.

Бъшман ги описва като същества, високи около 1.3 метра. Според него техните пръсти много приличат на човешките. Ученът не пропуска да спомене и начина, по който извънземните контактуват.

Влизате в помещението където са те и си помисляте какво бихте ги питали. Секунди след това чувате отговора на вашия въпрос, без дори да сте изричали и думичка, разказва Бъшман.

Ученът обяснява също така, че и при извънземните има добри и лоши. Едните от тях се отнасяли почтено към населението на Земята, но други си позволявали да задигат добитъка на хората.

Бойд Бъшман не за първи път разкрива подробности около извънземните. Преди време той шокира обществеността с твърдението, че е работил за секретна операция на американската армия и дори е участвал в поправката на катастрофирала летяща чиния.

Рейтинг

5 5
4 4
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Деница Неделчева
Деница Неделчева
21.08.2015 23:47
А знаете ли че извънземните са илюменати. Ако не знаете какво означава това са същества от тъмна материя не ги виждаме
1
0
Виракоча
Виракоча
23.03.2015 19:24
Извънземните обичат да се присмиват на човешката глупост. Те са над нас в еволюционната пирамида. Равносилно е да кажем че човеци работят за маймунска организация. Как маймуните открили човешкия JSM и са на крачка да разкрият начина на мислена на човеците-почувствах се заплашен...
4
0
УФОmen2022
УФОmen2022
21.03.2015 20:27
бих искал да видя това клипче ако някой знае коде мога да го открия нека да ми помогне
6
0
ДОДИ
ДОДИ
08.11.2014 07:42
Още дълги години,хората ще си мислят че са сами в цялата вселена въпреки че това не е така.Информацията така им се поднася,че всеки които няма чисто самосъзнание не може да разбере истината.
11
0
sisi
sisi
19.02.2015 23:56
Tohno taka taka e .
3
0
Men
Men
07.11.2014 09:50
От прочетеното по-горе, разбирам че не Извънземните работят за - НАСА, а НАСА работи за Извънземните ;)))
17
0
anonim
anonim
13.06.2015 11:49
brat towa beshe mnogo qko
1
0