Шок! Ангела Меркел е дъщеря на Хитлер?
Shocking! Angela Merkel is Hitler's Daughter?
sanovnik.bg»Статии»Загадки на древността»Шок! Ангела Меркел е дъщеря на Хитлер?

Шок! Ангела Меркел е дъщеря на Хитлер?

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k367
Меркел

Германският политик Ангела Меркел е наследница на Хитлер. Това смятат немските тайни служби ЩАЗИ, цитирани от изданието Pravda.rs.

Според запознати секретните документи на тайните служби в Германия някогашното кресло на Адолф Хитлер днес е заето от дъщеря му Ангела Меркел. От ЩАЗИ са убедени, че през 1965 година се ражда момиченце, чийто биологичен баща е бившият райхсканцлер.

Документите им посочвали, че това дете е именно Ангела Меркел, която според официалните данни е родена на 17-ти юли 1954 година. Но ако вярваме на документите, съхранявани в архива на руското КГБ, излиза, че в действителност Меркел се появява на бял свят на 20-ти април 1954 година. Ако пък това се окаже истина, става ясно, че наследницата на Хитлер е родена точно на неговия рожден ден.

Тайни факти за раждането на Ангела Меркел могат да бъдат намерени в мемоарите на Карл Клауберг. По време на Втората световна война той успял да се отърве от 7-годишна присъда.

Клауберг бил спасен от съветските власти, като в замяна поискали тайни документи на ЩАЗИ. В тях бил споделен неговия метод за изкуствено осеменяване. Освен това ставало въпрос и замразен генетичен материал, взет от Адолф Хитлер.

Хитлер

От нацистките документи за изкуствено осеменяване става ясно още, че Клауберг довел сестрата на Ева Браун от Западна в Източна Германия. Така тя се превърнала в сурогатна майка и износила отрочето на Хитлер. Щом Клаурберг пристигнал в Западна Германия обаче, той бил арестуван и убит.

След като малката Ангела се появила на бял свят, Русия, САЩ и Ватикана взели решението попечителството над детето да бъде дадено на католическата църква, която е свързана с лутеранската църква в източна Германия.

В същото време на Меркел ѝ бил издаден фалшиф акт за раждане, като в него е вписано името Ангела Доротея Каснер. Пасторът Хорст Каснер пък е избран за неин баща пред обществото. Мястото на майката пък се заема от учителката по немски и английски език Херулинд.

Според споразумението Русия, САЩ и Ватикана Ангела щяла да получи международна власт, когато начело на Ватикана застане германски папа. На 20-ти април 2005 година папа става нацистът Йозеф Ратцингер, който по-късно приема името Бенедикт XVI. Малко по-късно Маркел става канцлер на Германия. Като това отново се случва в деня, на който е роден Хитлер.

Доколко може да се вярва на всички тези твърдения, няма как да знаем със сигурност. Едно обаче е факт - съвпаденията са прекалено много, за да се приемат за чиста случайност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.6
52
48
35
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Франц
Франц
26.03.2016 12:50
Това е последният компромат на Путин срещу Меркел.
6
8
тачо
тачо
25.03.2016 23:26
малеее тотално изперкахте
20
3
РЬШ
РЬШ
08.07.2015 19:34
Хаил Хитлер....
34
4