Необясними снимки от миналото

Необясними снимки от миналото

Мистериозни снимки

В днешно време под път и над път могат да се срещнат фотоси с присъстващи на тях извънземни, призраци, вещици и какви ли не други причудливи създания. В ерата на фотошопа могат да се видят всякакви изображения и нищо не може да бъде счетено за истина, докато не се намерят действителни доказателства.

Как обаче можем да си обясним снимките с мистериозни образи на тях, датиращи от много преди хората да започнат да боравят с днешните технологии. Запознайте се с историите на няколко изображения, за които учените и до днес не могат да кажат как са се получили.

Странната история за Космонавта от Солуей Фърт се заражда през 1964 година в Къмбрия, Англия. В един слънчев следобед Джим Темпълтън и семейството му се разхождали навън и решили да си направят няколко снимки. Когато бащата проявил лентата по-късно, той останал много изненада. От изображението се виждало, че зад дъщеричката му има странна фигура, приличаща на космонавт.

Самолет

Само че по време на снимките нямало никой друг освен членовете на семейство Темпълтън. Джим и до днес не може да си обясни фотосите. Според запознати обаче случилото се може да има нещо общо с планирано наблизо изстрелване на ракета, което било отменено поради съмнителни обстоятелства.

Други снимки, от които и до ден днешен ни побиват тръпки, е тази на чудовището от остров Хук. Създанието е щракнато преди точно петдесет години. По това време монтажите и програмите за корекция на снимки са били непонятни за човечеството. Фотосите с ужасяващото създание са дело на Робърт Ле Серек и жена му.

Двамата се намирали на брега на залив Стоунхевън, остров Хук. Докато разговаряли, те мярнали гигантско същество в лагуната. Според разказите им създанието приличало на чудовищна попова лъжичка, която в началото стояла неподвижна.

Ссмолет

Съпрузите снимали откритието си няколко пъти и решили да го разгледат по-добре. Изведнъж създанието се раздвижило и хората побързали да напуснат района.

Не по-малко страховита е и снимката с духа на Фреди Джаксън, направена през 1919 година. По това време Джаксън работел като самолетен механик в ескадрилата на сър Виктор Годард, но бил убит от витло на самолет.

Малко след смъртта му всички пилоти се събрали, за да си направят обща снимка. След проявяването на снимката пилотите видели, че на нея присъства и Джаксън. Как е станало така все още е загадка.

Рейтинг

5 4
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
лайза морган
лайза морган
04.04.2016 14:41
шантава работа !!!!
0
0
justst
justst
02.11.2014 15:05
Щеше да е хубаво да има снимки..При положение , че четох същата статия в друг сайт , но с приложени към нея снимки отговарящи ма същноста.
14
0
Аз
Аз
02.11.2014 13:23
Нормално бе да подкрепите писанието си и с фотосите, за които иде реч, нали ?! ;)
13
0