Българин предрекъл смъртта си

Смърт

Вдовица на мъж от Тервел, разкри мистериозни подробности за своя съпруг. В предаването Предай нататък младата жена разказа, че бащата на децата ѝ постоянно повтарял, че ще умре, малко преди да загине при пътен инцидент.

38-годишният Траян загубил живота си в катастрофа на 4-ти април тази година. Мъжът шофирал лека кола, когато заради несъобразена скорост загубил контрол над превозното средство. Автомобилът излязъл от платното за движение и се забил в близко дърво. Така младият мъж загинал на място, а Ивелина и двете им малки деца останали без най-скъпия човек в живота си.

Ивелина срещнала Траян, когато била на 19 години. Влюбили се и се събрали. Не след дълго се появили и двете им деца Ники и Димана. Всичко в семейството вървяло добре, но незнайно защо Траян започнал да повтаря странни неща. Всъщност чак сега Ивелина си дава сметка за думите му и какво са означавали те.

катастрофа

Траян неведнъж е казвал, че ще умре млад и скоро. Беше сигурен, че няма да види как децата тръгват на училище. Опитвах се да го отвлека от тези черни мисли и не можех изобщо да проумея какво го кара да говори по този начин, обяснява опечалената млада жена.

Фаталният инцидент за Ивелина и семейството ѝ се случил на 04.04.2014 година. Това за някои може да е чиста случайност, но за младата майка случайности вече не съществуват. Самата тя смята, че в тези цифри се крие черна поличба.

Остава загадка откъде покойният Траян е знаел какво ще го сполети. Едно обаче е сигурно, той не е нито първият, нито последният човек, предрекъл смъртта си. Историята помни редица случаи, когато хора посочват с точност кога ще бъде прекъснат земният им път.

По-известните сред тях са писателят Марк Твен, шестнадесетият президент на САЩ Ейбрахам Линкълн и френско-английският математик Абрам де Моавър.

Самата Ванга също е знаела много добре кога ще умре. Ден преди да почине, лекарите били убедени, че здравословното ѝ състояние е стабилизирано. Тя обаче посочила, че ще напусне този свят на другия ден в 10 часа и 10 минути. Така и станало - на следващия ден по това време тя издъхнала.

Рейтинг

4.4
Общо 7 гласували
5 5
4 0
3 2
2 0
1 0

Коментари (3)

Stoqnka Nikolova
Stoqnka Nikolova
05.01.2017 12:39
Много странно и моя съпруг почина на тази дата и година и по същия начин абсолютно едно към едно 4.04.2014 в катастрофа излиза не знаино защо от плътното и се удря в крайпътно дърво
0
0
ангел
ангел
09.01.2015 19:40
аз
1
0
рори
рори
23.10.2014 20:18
някой е гледал "предай нататък"
1
1

Водещи от категорията