Жена роди чужди бебета по погрешка

Раждане

Куриозен случай разтърси Италия наскоро. Две семейства се лекували от безплодие в клиника в Рим, но заради огромна лекарска грешка ембриони на едната двойка били имплантирани в неправилната жена. Грешката била разкрита и бременната решила да роди децата, но сега двете двойки се съдят заради тях.

В началото на август Франческа родила двете чужди деца. Поради невнимание специалистите объркали ембрионите на двете двойки. Биологичната майка на близнаците също забременяла, но впоследствие претърпяла спонтанен аборт.

Навярно лекарската грешка е породена от факта, че двете семейства имат сходни фамилни имена, които се различават единство по една буква. Шокиращата истината се разбрала, чак когато Франческа била бременна в третия месец.

Бъдещата майка решила да си направи генетичен тест за потенциални наследствени болести на близнаците. Така съвсем случайно станало ясно, че бебетата, които ще роди, са на други хора.

Първоначално тя си помислила да направи аборт, но след като поговорила с партньора си, решила да задържи децата.

Близнаци

Когато разбрах, че тези деца не са мои, в първия момент бях готова да ги отхвърля, но после с мъжа ми решихме да не прекъсваме бременността. Такива са разбиранията ни. Все пак те растат в мен. Чувах как туптят сърчицата им под моето. Те растат и са здрави. Какво друго можех да сторя с две същества, чакани толкова дълго време, обяснява жената пред в. Дейли мейл.

Появата на двете бебета предизвика много емоции и в двете семейства. Биологичните родители заявиха, че са много щастливи от появата на бебетата, въпреки че даже не са могли да прегърнат децата си.

Независимо че не е тяхна истинска майка, Франческа е категорична, че ще се грижи за тях като такава и никой няма да успее да ги отнеме от нея. Тя и съпругът ѝ са готови да заведат дело срещу клиниката заради направената грешка с ембрионите.

Биологичните родители на близнаците пък вече са завели дело за правата върху бебетата, но за момента казусът не може да бъде решен.

Само децата могат да решат кои са техните родители и това ще се случи, когато те станат пълнолетни, каза съдия Силвия Албано.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Бременната
Бременната
15.03.2015 18:37
Е как може да родиш чужди деца,те или са твои и ти си раждаш,или не са твои и не ги раждаш!Странна работа!
6
9