Дете-чудо от София само научило английски език

Вундеркинд

6-годишният Антон Кремов успя да впечатли с любознателността си, като доказа, че съвсем сам е научил английски език. Освен това малчуганът от София вече решава доста сложни математически задачи.

Родителите на малкото момче са разбрали за феноменалните му знания едва на изпита в столичната детска градина, където малкият Тони е записан.

Самото момче заяви пред камерите на btv, че не знае как е научил английски език, но показва значително по-високо ниво на знания от останалите деца в детската градина.

Първа за знанията на малкия Тони е научила неговата учителка, която докато го е изпитвала, видяла че неговите познания надвишават преподаваното. В началото преподавателката предположила, че родителите му са помагали в обучението, но след като говорила с майката - Елица Цонева, установила, че това не е така.

Самите родители също били изненадани от нивото на знания на сина си.

Учителката е останала впечатлена от скоростта, с която 6-годишния Антон е разчитал картите, на които имало изписани думи и фрази на английски език.

Малкият Тони споделя, че с удоволствие учи английски език, но най-любимият му предмет е математиката.

Дете чудо

Момчето, което е в предучилищна паралелка, вече с лекота успява да реши задачи от нивото на втори клас – пресмятане на трицифрени числа и задачи за умножение.

Удивената майка на Антон разказва и че въпреки възрастта си той сам се е научил да решава квадратни уравнения, както и математически задачи за степенуване.

На 2 години Тони вече е можел да разпознава буквите и цифрите, а на 3 години вече е четял на български език без да срича.

Учителката на 6-годишното момче казва, че неговите способности са феноменални и изключително рядко срещани при децата на неговата възраст.

Малкият Тони продължава да показва голяма любознателност и не спира да задава въпроси за нещата, които го интересуват, а за математическите задачи, които неговите връстници ще научат след няколко години, той заявява, че са изключително лесни.

Малката на момчето уверява, че той сам е проявил интерес да се образова и неговите способности не са резултат от родителски амбиции.

Рейтинг

4.2
Общо 5 гласували
5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Анонимна
Анонимна
16.12.2015 06:24
Мда и аз така установих че знам френски. При определена случка започнах да рецитирам поема на френски. Всички се изумихме, включително и аз. После пробвах да чета, да разбирам и да говоря на френски, оказа се че си го мога. Според мен съм го научила несъзнателно. Баща ми много ми четеше като бях малка книги на френски. Майка ми гледаше много френски филми. И така несъзнателно съм го попила.
0
15
Коева
Коева
15.02.2015 18:34
Няма невъзможни неща и децата го знаят.Време е вече това да се прояви осезаемо.Браво на момчето.
5
0
хг
хг
26.05.2014 23:19
Еха,ако можеше повече такива хубави новини и повече такива деца да имаме...
12
15
история
история
02.09.2014 13:59
Аз също съм от тези деца.Като бях малък аз бях първото дете на 4 годинки което знаеше да чете без да срича. Мама беше удивена като разбра, и тя и тате си говореха, че нито той, нито мама, нито кака ме е учила на нещо.После в първи клас бях най добрия( не знам къде е тирето, съжалявам за грешката)в класа.След скоро време мама ми беше казала, че кака ме е била чула да говоря на гръцки по време на сън.А кака учеше гръцки, и имаше много тетрадки в които беше писала.И тя ми даде едната и аз на глас без грешка я прочетох??? Дълго време се чудехме как съм се научил сам да чета и на гръцкия език. До ден днешен си знам перфектно гръцки и чета много гладко... дори и по добре от братовчед ми!!!
6
16
али
али
01.06.2014 09:25
браво на момьето
3
3