Майка съхранява трупа на сина си в алкохол 18 години

Ковчег

Майка, чийто син e починал преди 18 години, мумифицира тялото му в алкохол и складира трупа му в мазето на собствения им дом, където се грижи за останките му, информира Дейли мейл.

Цури Кварацкелия съхранява тялото на покойния си син Джони Бакарадзе в дървен ковчег под семейната им къща в Грузия. Въпреки че е починал през далечната 1995 г., тялото на 22-годишния е в почти непокътнат вид, благодарение на мумифицирането и постоянната любов и грижа на майка му.

Всеотдайната и любяща Цури дори го преобличала в нови дрехи на рождения му ден, но в края на краищата преди четири години разлагането на трупа направило това невъзможно.

„Той искаше детето му да го види по този начин. Вярвам, че така синът му ще се научи да го обича", обяснява действията си Цури.

Мазето, в което е поставен ковчегът на Джони, разполага също с малко прозорче, през което роднини, приятели и случайни минувачи могат да видят как трупът "прекарва" времето си.

За да запази тялото на сина си в приличен вид, Цури Кварацкелия се е научила на цял набор от трикове.

„Една нощ сънувах как глас ми казва да натрия Джони с алкохол. Оттогава аз използвам чаршафи, потопени в алкохол, за да съхраня тялото му. Чаршафите му трябва да се сменят редовно, иначе кожата става черна като въглен. Десет години сменях дрехите му на рождения му ден. Само през последните четири не съм го правила, защото вече не можеше. Той беше добър човек и добър съпруг", споделя с вълнение майката.

Тялото на Джони, причините за чиято смърт са неизвестни, започнало да се разлага, когато ненадейно Цури се разболяла и не била в състояние да полага нужните грижи за него.

„Разболях се и не можех да се грижа известно време за него. Това оказва ефект. Синът ми беше красавец. Ще използвам отново чаршафите и кожата му отново ще бъде бяла, всичко ще бъде отново нормално", надява се майката.

Когато 22–годишният Джони Бакарадзе починал, имал син на година и девет месеца и родителите му вярват, че по този начин съхраняват любовта на внука им към неговия баща.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
margo
margo
09.03.2015 09:05
jenata e imala nujda ot psihiatar.
1
0
Mellany_Y
Mellany_Y
13.07.2014 07:55
Аз мисля,че това е малко зловещо и страшно,но майката пазела тялото на сина си в приличен вид,за да може синът на Дони да го възприема по-добре.
5
0
.,.,.
.,.,.
17.06.2014 13:07
а вие кат сте били 3 годишни спомняте ли си роднинитеви. Целта на майката е била да запази тялото на сина си за да го види детето му
3
0
Molly
Molly
05.05.2014 22:05
Аз смятам, че е доста извратено. Мъката на жената е не оспорима, но да пазиш мъртво тяло ми се струва някак зловещо...
11
0
SiEs
SiEs
05.05.2014 21:33
Откачено си е... Има снимки... разказват се спомени... да пазиш труп в мазето... и да го показваш на детето... хлопат... хлопат им дъските... причина за смъртта - неизвестна...
13
0
Мария
Мария
05.05.2014 17:13
това е и много мило, но и много странно, едновременно!
4
3