Момче издържа 10 месеца без храна и вода
sanovnik.bg»Статии»Загадки на древността»Момче издържа 10 месеца без храна и вода

Момче издържа 10 месеца без храна и вода

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k60824
Буда бой

Тийнейджър от Непал разби всички научни теории, като останал жив, след като в продължение на 10 месеца не е консумирал нито вода, нито храна, докато медитирал.

Рам Бахадур Бомджон, известен вече като Буда момчето, решил да медитира край дърво в Непал, като първоначално искал медитацията му да продължи 6 години.

Действията му били следени от много местни жители и журналисти от цял свят.

Заснетите кадри от първите 4 дни на медитацията на Буда момчето регистрирали, че той не показвал никакви признаци на обезводняване, въпреки че науката твърди, че човек може да издържи от 3 до 4 дни без вода.

За да проверят дали това не е изпипана измама, журналистите са поставили камери навсякъде около момчето, така че техниката да може да следи всяко негово движение.

Медитиране

Наблюденията доказали, че около Рам няма никакви скрити тръби или други източници на вода или храна.

96-часовите непрекъснати снимки на Буда момчето оборили научните теории, като показали, че той е жив, въпреки че не е пиел вода и не се е хранил.

Рам е стоял в една и съща позиция, докато медитира, а органите в тялото му функционирали нормално.

Заснемането на медитацията на тийнейджъра от Непал продължило 10 месеца, след което той изчезнал от мястото, на което медитирал.

Медитация

Свидетели разказали, че Рам е тръгнал към джунглата, за да продължи със своята медитация, тъй като журналистите и любопитните хора, които идвали да го гледат, му пречели на душевния мир и покой.

Понеже научните среди не успели да обяснят логично необикновената издръжливост на момчето, местните решили, че в него се е вселил духа на Буда и го нарекли Буда момчето.

Това не е първият човек, който учудващо дълго издържал без вода и храна.

Преди време индиец твърдеше, че не е ял и пил нищо в продължение на 70 години.

Той също посочил медитацията като обяснение за оцеляването си.

Друг случай е документирал индиец, който в продължение на 411 дни, не е консумирал нищо под строго медицинско наблюдение.

Индиецът останал жив и здрав и твърдял, че се е хранил със слънчевите лъчи, в които се съдържало достатъчно енергия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 5
3 5
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
ирма великова
ирма великова
28.02.2014 22:54
Има много неща,които все още не знаем и не разбираме с ограничения си умствен капацитет-ограничен,в сравнение с мъдростта на безкрайния космически разум..Но кой умен човек ще посмее да от хвърли нещо като невъзможно,само защото не го разбира?!...И дали тогава ще е умен?
9
0
Haralambi
Haralambi
11.11.2013 09:30
Айде да различаваме природните аномалии от чисти глупости...
1
8