Хора, участвали в експерименти на извънземни

Извъземно

Според архивите на уфолозите извънземните продължават генетичните си експерименти с хора и до ден днешен. Регистрирани са много случаи на отвличане на хора от извънземни.

В повечето случай хора, които са станали жертва на отвличане от извънземни, могат да си спомнят детайли за случилото се само в състояние на хипноза. Към тези данни мнозина имат сериозно отношение, тъй като според експертите, когато е под хипноза, човек не е способен да лъже.

Под въздействието на регресивна хипноза жертвите на отвличане разказват, че с тях са извършвани унизителни и болезнени експерименти. В различни техни органи – мозък, стомах, бъбреци, гръбначен мозък, полови органи са били вкарвани игли и датчици.

Според разказите им те са били изследвани с помощта на необикновени медицински апарати. В различни части на телата им били вкарвани импланти, които осигуряват бързото намиране на хората при нужда.

Извънземни

По същия начин учените маркират и чипират различните животни при изследванията си. Най-често при жертвите на извънземно отвличане импланти се откриват в мозъка, зад очната ябълка, в ушите, носа или под кожата на ръцете или краката.

Някои от тези импланти приличат на паяк с много тънки крака, които по неизвестен за нас начин се свързват много здраво с нервните влакна на човека.

Отвлечени от Извънземни

През 1993 година португалският хирург Антониу Боржа извадил от главата на пациентка миниатюрно устройство, което според изследванията е радиопредавател, с чиято помощ може да бъдат контролирани придвижванията на жената.

Причината да потърси помощ била неспираща мигрена. Анализът показал, че приемникът е от неизвестен материал, който не може да бъде видян на рентген.

Често отвлечените съобщават, че извънземните взимат проби от спермата или яйцеклетките им. На жените се имплантира генетичен материал в матката и след няколко седмици зародишът се извлича и се слага в инкубатор.

Жертвите на тези експерименти твърдят, че в извънземни бази и на Луната има хиляди капсули, отглеждащи хибриди и мутанти. На някои от жените било позволено да видят плода на утробата си и дори да си поиграят с него след раждането му от инкубатора.

В някои случаи ембрионът не се извлича и тогава жените раждат деца с огледални очи, много тесен нос, крокодилска кожа, вертикални, близко разположени една до друга зеници.

Случаите на подобни мутации са все по-чести. Жертва на отвличане била и 24 годишна австралийка, която била използвана за жив инкубатор и според показанията й, взето под хипноза, дала живот на 26 хибрида.

Рейтинг

5 4
4 5
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Момчил
Момчил
06.07.2014 15:51
Бог саществува,и тои вижда и знае за всеки един от нас,Бог бави но не забравя.Дошле сме на този свят,и трябва докато живрими да допринесем,нещо на земята на народа си,е тогава човек наистина е човрк.
6
4
а
а
06.07.2014 19:53
Да, същестува. Жал ми е за невярващите
5
2
Кати
Кати
10.01.2014 18:40
Аз самата ми се случи нещо такова но неискам да разказвам за това!!!Знам че е истина от тогава се случиха доста неща и просто незнам
17
1
boji
boji
29.11.2013 23:32
Честно казано аз се съмнявам в това . Ако извънземните са на земята с цел да ни помаогнат защо им е да правят такива неща с хората?! Няма логика !?
6
4
fer
fer
10.04.2014 04:37
те ни отлейдат (домашни лубимци) сме ;)
8
2
anito
anito
28.10.2013 00:56
Това с ивмземните е вярно проблема е че хората не зняят защото е воена информация и нямат право да оведомяват хората за такива нешта само си преставете какво паника може да стани ако секи се плаши хората щте испаднат във страх за това даже и по телевизията е забранено да се говори и показват предавания .
5
1
zuzu
zuzu
05.09.2014 18:08
Ужасно неграмотна си!Все едно мангал е писал...
Относно извънземните,то и ние в техните о4и сме извънземни ха ха...или както ''фер'' е писал-те ни отлейдат(домашни лубимци(сме);)
5
0
Eleonora
Eleonora
13.10.2013 13:17
Плашат се те, си умирам за такива статии най-малкото е че им вярвам
3
0
Виктор
Виктор
13.10.2013 11:12
Съгласен съм с Ох.
3
0
Ох
Ох
12.10.2013 20:37
Пишат се само някакви такива страшни статии и само се плашат хората. Ако наистина има извънземни най - разумно ще бъде по някакъв начин да се съобщи на човечеството какво се случва. Защото ако има извънземни, със сигурност космическите агенции много добре го знаят. Така че, нека си помислят дали ще е добре да бъдем информирани или постоянно да четем хипотези и да се чудим истина ли е, или не.
8
0