sanovnik.bg»Статии»Загадки на древността»Реликвите на Сатаната

Реликвите на Сатаната

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k60870
Демони

С настъпването на третото хилядолетие след Христа се появиха много предсказания за края на света.

В същината на теорията за краха на света, който познаваме, стои хипотезата, че ще се състои битка между силите на светлината и силите на тъмнината, след което ще се възцари царството Божие.

В края на миналия век езотерикът Елена Рьорих дала пълно описание на решаващата битка. По нейни думи битката ще се случи в началото на третото хилядолетие в небесата над Алтай. В резултат на този сблъсък ще се появи знамението на мира.

Елена Рьорих твърдяла, че комуникира с Висшите духове на Земята и приживе е наричана от много езотерици „живата Махатма“.

Сатаната

През 1933 г. папа Пий XI създава в подземията на на църквата „Светото мъченическо сърце“ музей на Луцифер. Целта на този музей не е да се представя като културно-исторически паметник, а да се разкрият методите и възможностите на Дявола.

В този музей са изложени стотици доказателства, показващи, че Сатаната броди по света. Тези доказателства са приети от църквата като свидетелства за делата на дявола.

Сред предметите има молитвеник, принадлежал на млада италианка, която умряла през 1578 г. Говори се, че жената умряла от страх, когато пред нея се появил Сатаната.

Молитвеникът, който тя изпуснала, бил прогорен само на няколко места. Смята се, че тези места са докоснати от дявола.

Дявол

Друг експонат е роклята на френската графиня Сибила де Меркер. Твърди се, че тя е срещнала дявола в двора на собствения си замък през 1357 г. Платът на роклята бил прогорен там, където е бил докоснат от Сатаната.

Най-зловещият експонат в музея е „Кървавият договор на Хитлер“. Смята се, че този договор се е сключил между Адолф Хитлер и Сатаната. Документът е открит от немски монаси през 1946 г. в стар сандък.

Съгласно договора Дяволът предоставя на Хитлер практически неограничена власт с условието, че той ще я използва за зло. В замяна Хитлер обещава да даде на Сатаната душата си точно след 13 години.

Договорът е подписан през 1932 г., а Хитлер умира през 1945 г.

1932 е годината, в която животът на Хитлер рязко се променя и той неочаквано станал върховен главнокомандващ на Германия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 5
4 7
3 4
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
тифи
тифи
19.03.2014 15:52
интерсно, не знам дали вярвам но все пак е интересно
2
0
Monny Monsterr
Monny Monsterr
08.03.2014 22:18
Аз лично не мога да кажа дали вярвам или не.. не знам. Но ми стана интересно онова за Хитлер.
6
1
Mia
Mia
20.09.2013 02:27
А да, също и за катакомбите под Ватикана, твърденията че има гробища за вампири.
6
1
Mia
Mia
20.09.2013 02:18
Честно казано вярвам в тези неща, а и не напразно са легендите са катакомбите под Ватикана. Легенди, но идват от истината. Както и за всички тайни от света, които се пазят в подземията на Ватикана. Като тайните за чудовища и всякакви митични създания. Както и защо преди папата да умре в чашата му с вино има капка вампирска кръв. Ще е интересно ако може сайта да проучи нещо и за това.
12
4