Кръвопреливането може да ни преобрази

Кръвопреливане

Човек може да претърпи пълна метаморфоза от едно пълно кръвно преливане. Това доказаха експериментите на Mосковския институт за кръвопреливане.

При последния опит един от доброволците – син на директора на института, напълно промени физиката си. От дребен и слаб той се превърна в силен мъж с атлетично телосложение.

Преди няколко години шотландски учени разтърсиха научния свят като направиха пълно преливане с изкуствена кръв. Показателите на доброволците продължават да се следят. Ако резултатите от експеримента се окажат успешни, изкуствената кръв ще се обяви за синтетичен заместител.

Преливане на кръв

Чрез него ще се реши проблемът с недостиг на кръвни банки в болниците и ще се гарантира предпазването от инфекции. Лекарите предполагат, че иновативният метод ще им помогне в лечението на болести като паркинсон, диабет и рак.

Предците ни силно вярвали, че кръвта пренася информация. Доказателство за това са многобройните жертвоприношения.

Много древни народи извършвали жертвоприношения за да умилостивят боговете.

Древните гърци използвали жертвени животни – козли и петли, за да гадаят по вътрешностите им.

Жертвоприношение

С особена жестокост при практикуването на тези ритуали се отличавали индианските племена в Северна и Южна Америка. Освен животни те са пренасяли в жертва на боговете и хора, а обредите им превъзхождат дори най-ужасяващите садистични фантазии.

Сред предпочитаните жертви били девствените момичета – неосквернени от контакт с мъже. Тяхната кръв се смятала за най-чиста и невинна.

Канибалските племена вярвали, че изяждайки отделни части от тялото на враговете си придобиват тяхната сила, смелост, бързина и ум.

В случаите, когато жертвите не са били изяждани, те служели за кръвни жертвоприношения.

В сатанинските секти кръвният подпис се използва като залог. Чрез този ритуал човек гарантирал, че след смъртта си ще предаде душата си в ръцете на дявола.

Историческата личност – Влад Цепеш (Дракула) става популярен с това, че пиел кръвта и ядял органите на своите врагове. Той смятал, че така придобива необикновена смелост, войнска сила и хладнокръвие.

Рейтинг

3.7
Общо 6 гласували
5 0
4 4
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

хихи
хихи
17.09.2013 00:26
Големи лаици сте по кръвопреливането господа !
2
0
hahah
hahah
03.09.2013 14:00
Влад Цепеш изобщо не е пил от кръвта на враговете си!!! Прочетете малко история.
1
1