За извънземните в Древен Египет

Древен Египет

Египетската земя е много по-загадъчна, отколкото ни казват учебниците по история. Това е древна цивилизация с необикновени паметници и напреднали постижения в областта на математиката и други точни науки.

Ново доказателство открива и извънземно нашествие в Древен Египет. Информацията за това се черпи около странните събития, случили се през периода на Амарна. Това е едно от най-продуктивните и загадъчни времена в египетската история.

Изкуството и науката процъфтяват през управлението на Ехнатон – фараон, една от най-големите загадки в историята. Предполага се, че извънземно влияние, познато като „Братството на змията“, прониква в Египет и унищожава Ехнатон.

Египетски фараони

Опитват се да го изтрият от историята като заличават знанията за свободната енергия и анти-гравитационната технология. Ехнатон е последният фараон, която е разбрал и усвоил тези древни тайни. Неговото мистериозно изчезване е повод се намеси отново теорията за извънземна цивилизация, която направлява човешкото развитие.

Промените през периода на Амарна слагат край на матриархалното общество.

Някои от най-загадъчните паметници в историята могат да бъдат открити само в Египет. Точните изчисления, възвишеното изкуство, причудливата архитектура говорят за еволюирали нива на съзнание и напреднала цивилизация.

Науката е установила, че най-ранните човешки останки са от преди 2.5 милиона години. Но египтяните ни предоставят доказателства, описващи събития от много по-далечно минало, като илюстрират и свръхестествени способности, заключени в човека.

Египетски пирамиди

Какво всъщност знаем за пирамидите?

Те са загадъчни и любопитни паметници от хилядолетия. Не съдържат йероглифи за техния произход или предназначение. Но по всичко изглежда, че са били построени още преди библейските наводнения.

Според арабските историци пирамидите са предназначени да съхранят една изгубена цивилизация, от арабски „пирамида – крайна възраст или размер“.

Египтолозите настояват, че пирамидите са гробници, като най-голямата стои точно в центъра. Но как са могли преди хилядолетия да го изчислят с такава точност. Пирамидите разполагат с по две камери, възпроизвеждащи различни звуци.

Кремъците, които се откриват там, са черни на върха, докато дъното е в различен цвят, според специалисти това е знак за катастрофа на това място.

Според една от най-новите теории пирамидите са построени като средства за съхраняване на емоционална, духовна и психична енергия, която да бъде използвана от хората, когато имат силна нужда от нея.

В крайна сметка те, както всички древноегипетски паметници, си остават училища за мистерии, които консервират едни от най-древните тайни.

Виж повече

Рейтинг

5 7
4 4
3 2
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Мнение
Мнение
19.01.2016 14:47
Венцислав Динев ти съвсем изтрещя!
1
2
asen
asen
06.05.2015 19:51
ima oste znaci pokazvasti izvinzemna namesa .....egiptologite si govorat kolkoto dane zaspat
0
0
Mia
Mia
22.09.2013 04:48
Добре, но къде остава и другите въпроси. Освен йероглифите, които говорят за неща напред в бъдещето, ами и това как са построени? Как са помествали огромните каменни блокове? Ами град Петра в Йордания, има красиви елементи на всяко кътче с какво са ги правили? Освен това, че са направили град в самата планина, ами огромните порти - кой ще минава през тях?
10
0
Венцислав Динев
Венцислав Динев
01.03.2015 12:12
Йероглифите нищо не говорят, защото не са ги разчели, а само ни а египтолъжите само ни заблуждават. Египетската цивилизация е дъщерна цивилизация на древните българи, които са живели на балканите.
4
5