Хеопсовата пирамида е гигантска електроцентрала

Хеопсова пирамида

Хеопсовата пирамида е гигантска електроцентрала. Това шокиращо разкритие направи световно известния психофеномен е ясновидец Джовани Перони. Основание за шокиращото твърдение на Перони му дават мнозинството екстрасензорни сеанси, по време на които парапсихологът „видял“ с астралното си тяло, че всъщност пирамидата е просто обвивка.

Монолитното каменно здание не е нищо повече от прикритие, защитна стена, която да не допусне невежи и вандали до тайните на вътрешната пирамида.

Според Джовани Перони е достатъчно да бъдат отместени само няколко каменни блока от площадката на върха на пирамидата и изследователите ще открият широк тунел, който се спуска спираловидно до основата на пирамидата.

Археолозите бяха силно обнадеждени когато с цената на много усилия откриха и проникнаха в Царската камера на Хеопсовата пирамида. Надеждите им бяха попарени, когато единственото, което откриха вътре, беше един празен саркофаг. Много по-важно е това, което те не откриха.

Древен Египет

Точно зад западната стена на Царската камера се намира неоткрито помещение, което съхранява мумията на древен египетски владетел и безценните му погребални дарове.

Подобно помещение има и зад западната страна на погребалната камера на кралицата, но то не съхранява мумии на стотици тайнствени свещени текстове на древните египетски жреци. В тях се съдържа непозната за нас информация за бъдещето, за Земята и Космоса.

Най-съществената част от Хеопсовата пирамида е дълбоко скрита в недрата на земята. Дълбоко в центъра на пирамидата, точно под върха се намира запечатана стая. Стените на тази стая са покрити с непозната на учените изолационна материя, а в центъра и е поставен голям цилиндричен обект.

Пирамиди

Според сензитивът, този обект, който поразително прилича на генератор е „сърцето на пирамидата“ и основната причина за построяването й. Защото той наистина е генератор, а цялата Хеопсова пирамида е гигантска геомеханична електроцентрала.

Откритието на италианеца потвърждава тезата на австралийския археолог Дейвид Чайлдрес, който смята, че пирамидите са гигантски електроцентрали, които преобразуват земните вибрации в енергия, като подават механичните трептения. По този начин те усилват свойствата на силициевите кристали, които се намират в гранитната сърцевина на пирамидата.

Откритията на двамата експерти се потвърждават от сканирането на пирамидите през 1978 година, когато с помощта на георадар – SIRA, са открити няколко огромни подземни комплекси не само под Хеопсовата пирамида, но и под пирамидите Хефрен и Микерин.

Египет

Повече от две десетилетия са продължили свръхсекретните разкопки, ръководени лично от тогавашния египетски президент Ануар Садат. За жалост, усилията на учените до сега не са дали някакъв съществен резултат, защото въпреки напредъка на науката, нашата цивилизация просто не разполага с необходимите технологии за да проникне навътре в скритите каменни комплекси.

Това е така, защото изграждането на тези комплекси не е дело на човешка ръка, или поне не в прекия смисъл. Експертите смятат, че зад построяването им стои древен велик учен и жрец, който е известен в различните етноси под различни имена – Енох, Тот, Хермес и Кетцакоатл.

Това древно същество е принадлежало към висша хуманоидна раса, далеч превъзхождаща нашата в технологично отношение.

Именно тези свръхинтелигентни същества са построили гигантската електроцентрала. Мястото на построяването на пирамидата също не е избрано случайно. Всички пирамиди са изградени върху ключови енергийни медиани.

Ако един ден хората успеят да проникнат до „сърцето на пирамидата“ и успеят да открият как точно работи древната хеопсова електроцентрала ще отпадне нуждата от използването на невъзобновяеми енергийни източници като петрол и въглища и ние всички ще заживеем в един много по-чист свят.

Рейтинг

5 18
4 12
3 13
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (21)

Изпрати
Крум Занков
Крум Занков
24.08.2015 21:13
Пълни глупости . Пирамидата е използвана за филтриране и пречистване на Нилска вода за пиене. Помещенията отдолу намиращи се на 30м под нивото на пирамидата е са били първият кръг от пречиствателната система от тунели и камери свързани директно с Нил.
0
3
Websitedesign-bg.com
Websitedesign-bg.com
17.05.2015 16:43
Спътията=статията
0
0
Websitedesign-bg.com
Websitedesign-bg.com
17.05.2015 16:41
Не съм много сигурен защо, но като четох спътията се сетих за "откритията" в село Царичина през 90-те
2
0
Вяра
Вяра
20.10.2014 23:17
Учените нямали средства за да проникнат по-дълбоко хаххаахха смях в залата. Защото никой няма да ги финансира ако става въпрос за такова огромно откритие, нали? Не драги, просто някои хора не искат да се открият тези неща от нас или просто вече са открити и ние сме никои, че да знаем.
13
1
Румпелщилскин
Румпелщилскин
18.06.2014 18:13
Драги от край време се знае че пирамидите притежават свръхестествени качестваа относно електроцентралата има още няколко в света трябва да се постараете повече
4
0
che gevara
che gevara
04.05.2014 22:51
напълно съм съгласна с написаното,лично а3 си направих голяма пирамида в хола и си държа водата в нея.Поливам си цветята с та3и вода...повярвайте ми наистина се 3арежда с някаква енергия,3а щото растат с много по бър3о темпо отколкото другите поляти с обикновенна чешмяна вода.
3
3
Eva Borisova
Eva Borisova
16.02.2014 02:26
най после нещо интересно..
7
0
jasper
jasper
22.09.2013 19:39
Ахстигабеееее!!! Кво ли не бяха тия пирамиди, кладенци, помпени съоръжения, телепортатори а сега и електроцентрала :D :D утре някой учен може и публични домове да ги изкара. Тц, тц, тц, тц.
3
11