sanovnik.bg»Статии»Загадки на древността»Вече се раждат и кристални деца

Вече се раждат и кристални деца

Кристални деца

За появата на кристалните деца индикатор бе 11 септември 2001 г. Те са започнали да пристигат на Земята някъде през 1997-1998 г.

За разлика от децата Индиго, за които така често се говори, тези деца притежават кристална аура, излъчваща кристални вибрации.

Това ще рече, че докато децата Индиго са тук, за да разрушат остарелите вярвания, често са агресивни в тези си начинания и не признават нищо освен себе си, то кристалните са тези, които ще изправят на крака човечеството, че съградят новото, градивно и перспективно бъдеще.

Дете аутист

Смята се, че до голяма степен кристалните деца произлизат от децата индиго, дори самите те са такива, но са по-скоро Артистични Индиго.

Кристалните деца са миротворците, те идват след т.нар. Разрушители на Системата. Всъщност, децата Индиго са наречени така заради цвета на аурата им. Те имат този индигов цвят, който съответства на третото око.

Това е чакрата, намираща се между очите. Характеризират се с висока интуитивност, изострени умствени възможности и способност да променят своя и света на околните.

Дете Индиго

От своя страна кристалните деца са наречени така не заради цвета си, а заради високите нива на вибрации, които излъчват. Смята се, че те имат бяла, виолетова или прозрачна аура, съответстваща на доминантната чакра от връхната част на главата.

Кристалните деца винаги са съществували на Земята, но в много по-малоброен вид. Те са били тук, за да поддържат баланса. За такова кристално дете се смята и Христос. Казват, че Кристал и Христос (Crystal – Cristo), близостта на думите доказва това. И не само.

Кристална аура

Кристалните деца днес идват масово на Земята. Това е така, защото е време да настъпят кардинални промени. Това може да се сравни с Второто пришествие, но този път не слиза само един представител на Бог, слизат много. И ако не на Бог, тогава на висшата енергия, която иска да поправи и хармонизира съществата на Земята.

С идването на вълна от деца-индиго, по цялата Земя се наблюдаваше увеличение на броя на децата с диагнози хиперактивност и синдром на дефицит на вниманието. При диагностицирането на децата Кристали често се чува диагнозата аутизъм.

Това е нормално - децата аутисти всъщност са кристални деца. Те са много раними и чувствителни срещу заобикалящия ги свят, не могат да го разберат и се затварят в себе си. Те го правят с цел да оцелеят в света, в който засега не могат да се вместят.

Кристалните деца са тук и са готови да разкрият потенциалните си възможности. Въпросът е дали ние ще можем да понесем промените, които ще настъпват оттук нататък.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 11
4 7
3 3
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
Стефанова
Стефанова
09.09.2014 16:35
Олигофренията няма нищо общо с аутизма. Моля Ви научете се да пишете грамотно.
4
4
.n.s.n.
.n.s.n.
12.05.2014 11:07
когато пътувам с автобусът на една от спирките винаги се качва едно дете,което май е аутист
1
0
bambina
bambina
03.08.2013 01:37
За кристалните деца се знаеше мноого отдавна,те идват след децата индиго с още по-възвишено съзнание ..По долу пишещите за това,че аутистите са улигофрени-да прочетат малко литература и да се осъзнаят..Това,че много хора не са наясно и отричат всеки различена начин на мислене,не ги прави по-умни или по-добри...И отричайки неща,с които не са наясно-Спомнете си Форест Гъмп..Кристалните деца са точно тип пречистена енергия-бяла светлина ...ако не сте чували за Рейки поинтересувайте се...Просто идват по-духовно развити хора,по съвършенни...това че не ви е отворена Кундалини:))не значи,че трябва да отричате всичко...
7
3
Solaris
Solaris
13.07.2013 21:07
Не бъркайте стандартния аутизъм, в който няма нищо гениално, със синдрома на Аспергер, който е подвид на аутизма. Само Аспергер се изразява със силно развити качества в определена област - музика, рисуване, математика - често парадоксално несъвместими с твърде ниския коефициент на интелигентност в други области. Общото между Аспергер и обикновения аутизъм са само зле развитите социални умения (което аутистите въобще не ги притеснява, не си мислете, че са нещастни, те съвсем не се нуждаят от одобрението на околните както повечето от нас...)
5
2
Глупости
Глупости
10.07.2013 14:28
Глупости на търкалета
5
3
Даниела
Даниела
30.06.2013 15:02
Добромир има толкова много да учиш за тоя проклет свят и толкова много да знаеш, това което ти си мислиш е само една лъжа.
3
1
Добромир
Добромир
13.05.2013 10:03
Хайде сега да оправдаваме децата-олигофрени, че били специални....Нищо не им е толкова специалното нито на аутистите, нито на тези, страдащи от СДВ. Моето мнение е, че не съществуват такива "деца".

P.S. А че света е за пълно унищожение - спор няма.
1
13
Злати
Злати
05.04.2013 09:10
Кристалните деца ниамат нисто обшто с аутизма.
Пална глупост !
1
3
ел
ел
11.12.2014 04:10
намери се кой да прави забележки и да Успорва,добре че не оспорва,ха-ха
1
0
30467
30467
12.12.2013 19:20
ти вземи да напишеш един коментар без грешки, пък после го успорвай :D
4
0