Проектът Син Лъч

Проектът Син лъч

Проектът Син Лъч е идея за установяване на различен световен ред или иначе казано план за вид поробване на човечеството. Това е откритие, което e направено през 1994 г. от журналистът Серж Монаст. Според неговото разследване Син лъч (Blue Beam, Blue Ray) е проект, който е разработван дълго време от американските военни и НАСА.

Според Монаст целта на проекта е да се контролира съзнанието на всички хора. Син лъч, може да се срещне и като Синьо сияние, има четири етапа, които журналистът подробно е описал. След като излиза докладът, в който е описал своите разкрития, Монаст започва да получава заплахи. Смъртта му може да бъде обявена за мистериозна, тъй като умира след като получава сърдечен пристъп, при положение, че никога не е имал проблеми със сърцето.

От четирите етапа, които описва Монаст, три са подготвителни, а последният е финален. Първият етап е свързан с вярванията, които имат различните хора и с идеята да бъдат променени и дори разбити. В тази първа стъпка, основното е да се разбият всички религиозни вярвания като се докаже на хората, че началото на всяка религия е грешно – по един или друг начин. Че всъщност идеите, които всяка религия има и отчасти проповядва са изначално объркани и неверни.

НЛО

Това ще стане чрез откриване на нови тайни в археологически план, които ще разкрият, че това, което всеки смята за своя религия, всъщност е невярно и тълкувано през времената до сега по абсолютно грешен начин. Този етап няма да мине и без помощта на медиите, които ще направят „разкритията” достояние на всички хора в световен мащаб и ще убедят обществеността в истинността на твърденията.

Следващата стъпка или т.нар втори етап , който изтъква Монаст е свързан с холограми и светлина. Най-общо можем да кажем, че тези светлинни холограми ще бъдат видени по цялата планета на съответния език и ще бъдат „показани” божества от различните религии.

По този начин дори най-неверните ще повярват – целта на този етап е да има масово вълнение по този въпрос и всички хора да се уверят, че има нещо, има някой, който ни „управлява”, Висша сила. Според журналиста дори тези образи на НЛО, които често се засичат на различни места по света, са част от този втори етап – изпробват се спътниците, чрез които ще се „покажат” тези триизмерни оптически холограми.

Масова психоза

Етап три – тук вече идва моментът на масовото въздействие. Още 70-те години на миналия век е имало опити за „насаждане” на изкуствени мисли в мозъците на хората. Серж Монаст смята, че това ще се случва със специални уреди, които във ФБР и ЦРУ вече притежават – втълпяването на чужди мисли ще бъде по телепатичен път.

Последният етап четири е и крайната фаза на Син лъч. Според журналиста този последен етап цели да „покаже” на хората (с гореспоменатите апарати), че извънземните съществуват, да се получи масова психоза, силна паника, която да предизвика много безредици по света.

След всичко това ще се появи Спасителя, който ще „подреди” всичко, този, на когото хората ще се доверяват и ще вярват безусловно. Хората ще бъдат психически зависими от тази илюзия и технократите и първосвещениците ще застанат начело на света, ще оглавят Новия елит.

Рейтинг

5 5
4 5
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Mia
Mia
21.10.2015 21:42
Защо да не!? Че откога се говори за разни организации които искат господство на земята. Всеки прави опити за това.
Мисля че известна част от човечеството лесно се влияе от такива манипулации. За щастие има и такива които мислим сами :)
1
0
667
667
27.01.2013 16:30
ИМА ТАКИВА ПЛАНОВЕ НО ТЕ ЩЕ БЪДАТ СПРЕНИ
4
0
Димитър
Димитър
06.12.2012 20:25
Мир създаден чрез илузия не е никакъв мир а една лъжя !
1
0
Аз
Аз
29.11.2012 14:17
Какви са тези глупости?! Да не сме малки деца?! Ще ни въздействат с образи!!! Всеки, който може да мисли, ще разбере, че с образи се въздейства върху нагледно-образното мислене.. върху абстрактно-логическото също може, но няма да има същия ефект.. освен това извънземните всъщност са хора от предишните цивилизации на Земята. Те се завръщат отвреме навреме сред нас, за да ни насочват в правилната посока, когато правим грешки и не спазваме основополагащите принципи на вселената. Поне така го обяснява Ърнст Мулдашев в своите научни изследвания за произхода на човека "От кого сме произлезли".. Прочетете я - много е интересна, а авторът е офталмолог - лекар специалист по очни болести, руснак по произход.. и ще спрете да се страхувате от такива глупости.. те се пишат, за да всяват страх и да нямате капка здрав разум в главите си накрая.. това е целта на хората, които се стремят към властта.. а това е един от начините за постигането й - страхът. Заради увлеченията си по властта предходните цивилизации на Земята са почти изчезнали. Ние вървим по техния път - използваме науката за повече власт - над природата и над самите себе си, следователно е по-вероятно да ни споходи тяхната съдба, отколкото някакви извънземни..
1
0
Адриан
Адриан
29.11.2012 10:38
Може и да е вярно, но Бог никога няма да ни изостави и всеки ще си получи заслуженото!
5
0
Eli
Eli
29.11.2012 07:55
ВСЕ СЕ СЪМНЯВАМЕ ,ВСЕ НЕВЯРВАМЕ НА НИЩО ,ЛЪЖЕМЕ ,ПОДОЗИРАМЕ -ЧОВЕЦИ ''
0
0
Атанас
Атанас
28.11.2012 10:27
Хм, винаги съм си мислел че има нещо нередно относно тези световни конспирации, ама ако човек са замисли малко по-задълбочено върху казаното в статията, може да намери доза истина. В този свят с постоянно случващи се странни неща, защо дори и това да не е вярно. Нищо на тази планета не е случайно.
3
0
LinaViraAssaAmy
LinaViraAssaAmy
28.11.2012 07:26
Опазил ни Бог!
0
0