Кръстният знак убива микроби и променя водата

Кръст

Кръстният знак убива микроби и променя оптичните свойства на водата, доказаха чрез опит учени. Изследването е направено в лаборатория за медико-биологични технологии в промишлената и морската медицина в руския град Петербург.

"Потвърдихме, че древният обичай да се прекръства храната и питието на трапезата има дълбок мистичен смисъл с практическа полза - храната се очиства буквално за миг и това чудо се случва всеки ден", разказва физикът Ангелина Малаховская. Проучването на силата на кръстния знак Малаховская и екипът й провеждат почти 10 години.

Експериментите са потвърждавали едно и също - научен феномен. При изследването са открити уникални бактерицидни свойства, които се проявяват във водата при освещаването й с молитви и кръстен знак. При опитите е намерено и ново, неизвестно свойство на Божието Слово - да преобразява структурата на водата.

Светена вода

Самата възможност за провеждането на тези изследователски дейности е цяло чудо за Ангелина Малаховская и нейните колеги от Петербург - проектът не е финансиран и не влиза в програмата за научни изследвания. Учените обаче се справят с тежката задача безвъзмездно - само за дадат на хората възможност да усетят целителната сила на Бога.

Изследователите проверяват въздействието на молитвата "Отче наш" и кръстния знак върху патогенните бактерии. За целта са взети проби на води от различни водни източници. Без изключение пробите съдържат златист стафилокок. След прочита на молитвата "Отче наш" и прекръстването на пробата, се вижда, че количеството вредни бактерии намалява 7, 10, 100 и даже над 1000 пъти!

Сила на кръстния знак

Влиянието на молитвата и прекръстването се отразяват благотворно върху всички участници в експеримента - стабилизира се кръвното налягане, подобряват се и кръвните показатели. Интересен факт е, че при хипотониците кръвното се повишава, а при хипертониците се понижава. Проучването показва и още една подробност - когато участникът не е толкова съсредоточен или дори е небрежен при осеняването с прекръстване (средата на челото, центърът на слънчевия сплит, ямките на дясното и лявото рамо), положителното въздействие намалява или дори съвсем отсъства.

Малаховская твърди, че при промяната в оптичната плътност на водата тя се насища със светлина. Тези изменения на структурата на водата са неуловими за човешкото око, но спектрографът дава обективна оценка на явлението. Интересен е резултатът при осеняване на водата с прекръстване от човек, който е приел свето Кръщение, но невярващ и не носещ кръстче.

Водата даже "различава" степените на вярата - оптическата й плътност се променя едва с 10 на сто! "При никакви други позиции на пръстите на ръцете няма изменения в оптическата плътност на водата" - твърдят участниците в експеримента.

Рейтинг

4.1
Общо 23 гласували
5 11
4 5
3 5
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Galina Tzvetanova
Galina Tzvetanova
15.08.2013 14:59
Единствената защита срещу нежелателна злонамерена енергийна намеса!
5
0
георгиева
георгиева
14.06.2013 18:49
Който и век да е е факт,че молитвите и кръста помагатВ това няма съмнение Даже Олга Елисеева пише,че при болни от рак с метастази при прочитане на молитвата "Отче наш" три пъти половината метастази ги няма след това на апарата.А който не спазва божиите заповеди на най мъдрата книга има много да си пати
8
0
Петко
Петко
16.04.2013 11:53
Не се глумете с кръстният знак и с "Отче наш"!!! Аз съм на 72 години-инженер съм и съм видял половината свят! Източното православие ,според мен ,е най–близо до Бог!!!
6
0
123
123
10.04.2013 19:28
Убива най-вече вярващите. Аман от глупости. Живеем в 21 век, но явно доста хора си живеят още в средновековието.
1
8
вярващ
вярващ
16.01.2013 19:24
чудно но факт аз вярвам в това
4
0