Хитлер издигнат от тайно общество

Хитлер издигнат от тайно общество

Хитлер не е имал нужда да завладява Сталинград и Владикавказ от стратегическа гледна точка, за да победи Сталин. Според някои източници упорството му идва от увлечението му по окултизма. Тези два града са сочени за вероятни места на древната Туле, според приближените му окултисти. Туле е столицата на митичната Хиперборея – някогашната страна на висшата раса.

Тайното общество „Туле” е създадено в началото на 20-ти век в Германия. Отличителният му знак е пречупен кръст, пронизан с две стрели. То е изучавало древногерманската митология и се е занимавало с внушение на идеи за възраждане на германското величие. Някои смятат, че Хитлер е членувал първо в друго тайно общество – „Вирил”.

Според друга теория Адолф Хитлер произлиза от фамилията Ротшилд, която е една от 13-те „сини” кръвни фамилии в света - Астор, Бънди, Колинс, Дю Пон, Фрийман, Кенеди, Ли, Онасис, Рейнолдс, Рокфелер, Ротшилд, Ръсел, Ван Дуин, Меровинги. Тези, които се интересуват от темата за Световната конспирация, знаят, че именно тези 13 рода управляват световната икономика и света. Ако трябва да се уповаваме на това мнение, то името на Хитлер, погледнато през призмата на Ротшилд, стои съвсем на място.

Сега ще се опитаме да проследим родословното дърво на Адолф Хитлер, за да си изясним откъде идва връзката му с този род.

Адолф Ротшилд (или Шикел-Грубер, Хидлер, Хютлер и Хитлер според последователно следващите имена в рода му) е роден на 20-ти април 1889 година. Ражда се в Браунау, на границата между Германия и Австрия.

Неговата баба – Мария-Ана Шекел-Грубер е родила баща му Алоиз през 1837 година на 42-годишна възраст. Тя е слугувала в дома на банкера Соломон Ротшилд – втория син на основателя на династията. По това време законната жена на Соломон била в конфликт с него и живеела в Париж. Мария-Ана била прокудена бременна от банкерската къща и родила единственото си дете – Алиоз – в една планинска хижа, до сегашната граница между Австрия и Чехия.

През 1842 година, когато синът й Алиоз е 5-годишен, Мария-Анна се омъжва за скитника Йохан Хидлер, който никога не осиновява незаконното й дете. Някои източници сочат, че Хидлер е чешки евреин (оттам идват и теориите, че самият Адолф Хитлер е евреин). Алиоз е отгледан от брата на Йохан Хидлер – Йохан Хюдлер, който е доста заможен. Двамата братя по случайност са с еднакви имена, но с близки фамилии.

Алиоз се жени за 14 години по-възрастната, 50-годишна Анна Гласъл и с този брак възстановява материалното си положение и става скъпо-платен митнически чиновник.

Чак през 1876 година, когато Алиоз е на 39-годишна възраст, отгледалият го Йохан Хютлер го признава за законен син. По този начин, на 1-ви януари 1877 година, Алиоз Шекелгрубер става Алиоз Хитлер, тъй като при изписването на фамилията Хютлер станало грешка и тя била преименувана на Хитлер.

Алиоз бил голям сладострастник и често преспивал с прислугата си, от която имал и деца. Кръвосмешенията също не били чужди на рода Хитлер. Ето защо в свидетелството на диктатора Адолф Хитлер е написано, че бащата е неизвестен.

И така… от този генетичен карамбол излиза, че майка на Адолф Хитлер е една от прислужниците на Алиоз – Клара Пьолцл. Клара се пада племенница на Алиози е 23 години по-млада от него. По-късно тя става негова 3-та законна съпруга. Интересен факт е, че Клара, до самата смърт на Алиоз, го нарича „вуйчо”.

Тя успява да му роди шест деца, четири от тях умират още малки. Оживяват само Адолф Хитлер и сестра му Паула.

Независимо дали по време на жизнения си път Адолф Хитлер е членувал в тайни организации, генетичната му връзка с тайните общества е очевидна и няма да е изненада, ако пътят му на диктатор е бил предопределен още при самото му раждане.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 4
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
борис
борис
12.11.2012 19:11
имал е причини,които сега осезателно чувстваме...ще се осъзнаем но късно...
3
0
LinaViraAssaAmy
LinaViraAssaAmy
12.11.2012 18:59
Много интересно и това обяснява много неща в поведението на Хитлер, но защо е трябвало да въвлича цяла нация към отмъщение към точно определени хора с точно определена националност ? Не може човек да постъпва по този начин, ако не се е мислил,че е нещо повече от другите!
3
1
аненербе
аненербе
24.11.2014 18:06
"Особено ни вълнува поправянето на извършената навремето неправда спрямо България.
Сега‚ след като германският народ‚ със силата на своето оръжие осъществи тази ревизия‚ вярваме‚ че сме дали на нашите верни бойни другари от Голямата война една историческа отплата."
4 май 1941г. Хитлер пред Райхстага
5
0