Най-страховитите любовни връзки

Най-страховитите любовни връзки

Античните християни вярвали, че Нерон е физическото превъплъщение на Антихриста. Това се дължало не само на жестокостта му, но и на странностите в личния му живот.

В спалнята му редовно влизали джуджета, животни и дори собствената му майка. Най-много слухове обаче будела връзката на Нерон с роб на име Спорус.

Спорус бил момче, когато Нерон се влюбил до полуда в него и тъй като той бил император на Рим, а не владетел на Гърция, нямало как да постъпи така, както би направил в древността гръцки големец.

За да реши проблема, Нерон направил единственото нещо, което могъл да направи в неговото положение – той заповядал Спорус да бъде кастриран и го превърнал в момиче.

Най-страховитите любовни връзки

Той облякъл Спорус в рокля и му сложил воал, след което се оженил за него. Той наричал момчето пред хората Сабина и се отървал от втората си жена, като я ритнал в корема, когато забременяла, от което тя починала.

Нерон се разхождал навсякъде със Спорус, като го представял като новата императрица и по всевъзможен начин показвал пред хората, колко го обича.

Първите сиамски близнаци, откъдето идва и това име, се родили през 1811 година в Сиам. Това били братята Чанг и Енг Бънкър. Те били съединени в областта на гърдите.

Чанг и Енг се преместили в Америка в търсене на любовта. Първоначално те мислели, че ще се наложи да делят една жена, но късметът ги споходил и те се оженили за две сестри от Северна Каролина – Аделаида и Сара Йейтс.

Не е ясно как точно са консумирали брака братята, но Енг имал единадесет деца, а Чанг – десет деца. По някое време братята се скарали помежду си и тогава се наложило да се построи още една къща.

Тогава братът, който се чувствал домакин, командвал в своя дом. Няколко пъти дневно общото тяло гостувало и на другата съпруга.

През нощите близнаците спяли ту при едната, ту при другата съпруга. При един скандал Чанг се опитал да убие брат си, като му забил нож, но не успял.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
ehoo
ehoo
26.08.2013 23:33
Коментарът е изтрит, защото съдържа нецензурни думи и обидни квалификации!!!
0
2
hapcheta
hapcheta
05.07.2013 10:59
Коментарът е изтрит, защото съдържа нецензурни думи и обидни квалификации!!!
0
0
аз
аз
08.06.2012 15:49
пълни извратеняци ... и древните гързи и римляни са били пълни извратеняци,педофили,хомосексуални .... такива "неща" е нямало при древните българи
13
1
Райна
Райна
01.05.2014 13:43
Напълно съм съгласна с теб.
3
0