Кристалните черепи на маите

Кристалните черепи на маите

Маите и ацтеките смятали, че светът е бил разрушаван четири пъти и ние живеем под пето слънце. Под първото слънце живеели гиганти, чийто свят бил унищожен от вода.

Второто слънце е свидетел на разрушаването на света и хората от въздушен дракон, който превърнал хората в маймуни и единствените, които оцелели, били един мъж и една жена.

Третият свят бил изгорен от небесен огън – има се предвид метеорит – и жителите на този свят се хранели само с един плод. По време на четвъртото слънце хората загинали от глад, който бил предизвикан от война.

Според маите и ацтеките краят на петия свят ще настъпи заради колебания и сътресение на Земята – може би се има предвид изместването на магнитните полюси на Земята – и всичко живо ще загине.

Кристалните черепи на маите

Според маите, които били прочути астрономи, преди време хората живеели на дванадесет планети. Жителите им донесли на хората от Земята тринадесет кристални черепа.

Когато се съберяли заедно, черепите можели да разкажат бъдещето на планетата и да ни помогнат да избегнем катастрофата, която ще унищожи света ни.

Кристалните черепи имат челюсти, които се движат и вероятно са издавали някакви звуци, тъй като по всичко личи, че те може би са били свръхмощни компютри.

Не е ясно как в древността са били изработени такива съвършени черепи от по един къс кристал. Не е ясно и как тези черепи са се запазили при постоянни сътресения и жега.

Първият открит кристален череп, известен като Черепът на съдбата, е намерен през 1927 година сред руините на маите в Лубаантун от Фредерик Мичел-Хеджис.

Много специалисти смятат, че Черепът на съдбата технически не би трябвало да съществува. Той тежи почти пет килограма и е идеално копие на женски череп.

Черепът на съдбата има завършен вид, което не може да бъде постигнато без използване на съвременните технологии. Той е шлифован перфектно, а челюстта му е отделна от останалата част и се закрепва като нормална човешка челюст.

Смята се, че за да бъде толкова съвършено полиран, черепът би трябвало да се полира с пясък в продължение на цели триста години.

Освен черепи на планетата са намирани и цели скелети от скъпоценни камъни, някои от които са изработени почти в естествен ръст и датират около три хиляди години преди новата ера.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 4
3 2
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

Изпрати
Павел Н.
Павел Н.
11.06.2012 14:29
Ще започна с това, че "глупакът се ражда като глупак, живее като глупак и умира като глупак".Дали това е истина съдете сами за писаното преди мен.
За последните 26000 земни години вселената СОБЕ от която е нашия слънчев космос и планетата Земя, е прониквана от 12 вселени от всемирната безпределност. Проникването е траело около около 2000 земни години. Те всички са се договаряли и оставяли свои наблюдатели на Земята. Последните три имат договор за завладяването й. Крион като специалист по магнитните енергии е ползван за изграждането на уловител латерален, сферичен, магнитен, златен, пръстен, с който не са допускали звръщането на душите в техните вселени. Това е бил земния РАЙ - АД за душите които са имали биолгичната смърт. Вместо да завладеят Земята са постигнали спиране развитието на техните духовни селения изправили са се пред своето самоунищожение. За да се освободят от твореното от самите тях за тях зло, е трябвало да унищожат планетата Земя, ако могат и слънчевия космос. Считат че с това като се освободят от миналото си, е дадено да се самовъзстано-вят. За съжаление са забравили че преди тях има и други творци. Така не са постигнали своите желения, и сега техните души се прибират в техните духовни селения. Крион е останал изненадан от постиженията на земните човеци.
Дали пришълците не са оставили тези черепи като знак за своето присъствие. До колкото имам данни намерени са 11(12) черепа и се търси последния. Добре е човек да има вяра в каквото си иска, но да не живее по нея и да не пречи на другите да живеят. С уважение към всички четящи и пожеолания за нови неизвестни, наоткрити ьнания и постгане разбирането за тях.
7
0
Ornias
Ornias
31.05.2012 11:36
видях един коментар в които се казваше че няма ни6то невъзможно но има това да се върнеш от оня свят .. умираш и това е :)
4
1
анаксунамун
анаксунамун
11.12.2015 19:13
Не,прераждаш се.
2
0
Гочо
Гочо
07.01.2012 23:28
Бабата на един приятел намери в нивата си с картофи част от скелет от полускъпоценни камъни... Тази част беше полутвърда... Продаде я на британския музей.
1
0
иван
иван
20.12.2011 15:36
Браво Иво! Напълно съм съгласен с теб.
1
0
поледни
поледни
18.12.2011 22:06
Казвате кристалните черепи събрани заедно ще ни помогнат ами направете го съберете ги заедно и ще видим те са разпръснати съберете ги и ще видим какво ще стане
2
0
надя
надя
13.12.2011 13:14
абе мари ...тва е сайт именно за тези неща ...ако на тебе не ти е интересно и вече го знаеш ..земи чети други статии...и недей да коментираш колко са ни големи мозъците ..ми виж твоя...
2
0
мари
мари
01.12.2011 14:55
абе хора,не се излагайте - цял Свят знае че има кристални скелети и са били излагани многократно!!! Това ,че малките ви мозъчета не могат да го смелят си е ваш проблем.
1
3
Sa6etoo
Sa6etoo
25.11.2011 10:21
Тва за кристалните скелети незнам но кристални черепи има ....даже имаше един изложен в музей !!!!
1
0