Бащата на Тутанкамон май бил извънземен

Бащата на Тутанкамон май бил извънземен

Ехнатон, бащата на египетския фараон Тутанкамон, може би е бил представител на чужда цивилизация. Това е една от теориите, които се въртят около владетеля, чийто външен вид се различавал от този на египтяните и хората въобще.

Ехнатон имал издължено лице със змийско изражение и яйцевиден череп. Според учените черепът му е бил един път и половина по-голяма от черепа на обикновен човек.

Крайниците на Ехнатон също били стряскащи. Пръстите на ръцете и краката му приличали на тези на паяк. Стъпалата имали формата на плавници. Също така бедра и гърди, силно напомнящи на женски.

По този начин съвременниците на Ехнатон го изобразявали. Останките от фараона са открити през далечната 1907 година, но и до ден-днешен учените не са сигурни дали те са негови, тъй като не били добре запазени.

Навежда ги на мисълта, че останките са на фараона именно яйцевидния череп, открит в в саркофага. "Този череп искрено ме порази", казва египтологът професор Доналд Редфорд.

Според някои известни уфолози Ехнатон е наследник на пришълци от Сириус. Най-вероятно те са се занимавали с изкуствено оплождане, внедрявайки в човешки яйцеклетки своя генетичен материал. Самият фараон обичал често да повтаря следната фраза "Роден, за да живее дълго", чрез която намеквал за своята нетленност.

Други учени пък имат на пръв поглед изглеждащо по-правдиво обяснение. А именно, че нечовешкият облик на Ехнатон се е дължал на генетични отклоления. Ъруин Брейверман от Йейлския университет открил проявата на няколко мутации едновременно. Според него фараонът е страдал от Синдрома на Марфан, който удължава крайниците и лицето и уподобява пръстите на паешки.

Синдромът на Клайнфертел път кара организма да изработва прекалено голямо количество женски полов хормон. Именно това заболяване довело Ехнатон до гинекомастия – появата на женски гърди. А Синдромът на Фролих провокирал във владетеля отлагането на мазнини в областта на бедрата по женски тип.

Бащата на Тутанкамон май бил извънземен

Яйцевидната глава на Ехнатон Ъруин Брейверман обяснява с това, че в детството сраснали костите на черепа му.

Но и тази теория не може да е съвсем истинна. Тъй като всички синдроми едновременно никога не се срещат. Мъжете, които страдат поне от един от тях, са импотентни и безплодни. Но историческите хроники твърдят точно обратното - че Ехнатон е притежавал мъжко достойнство с внушителни размери.

Рейтинг

5 4
4 2
3 4
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (20)

Изпрати
piramidko
piramidko
19.10.2013 23:55
И така, ако приемем за възможно блоковете да са били придвижвани със дървени пръти, ако приемем и факта че фараона е разполагал със неограничено количество хора то защо не приемем и факта че пирамидите са строени от долу нагоре и са били облицовани от горе на долу. Как ли? Затрупвали със ги със всеки един нареден ред от блокове в пирамидата, и съответно после са ги изровили облицовайки ги. Доста правдоподобна идея друг е въпроса от къде са е взел толкова много камък там в нищото. :)
3
0
Denis
Denis
03.04.2015 23:36
Kamanite sa gi noseli s lodki po reka Nil !
1
0
raptor
raptor
20.09.2013 21:45
така! да прогледнем реално над тези неща! В египет има десетки пирамиди. Най-ранните пирамиди са нискокачествени. те представлявар 1вите опити на човек да построи тази лесна за изграждане, но изключително здрава и дълголетна структура. Виждат се 1вите неособено успешни опити, след което всяка следваща пирамида става все по-съвършена и по-съвършена. Какво ни говори това? Сами си правете изводите! В ненормални истории за извън земни ли ще вярвате, или в силата на човешкия ум! Пирамиди има по-целия свят и повечето са построени без някакви специални инженерни постижения. Не бъдете особняци! Стъпете на земята! Болнаво състояние е за мен! Болна душа!
4
4
Denis
Denis
03.04.2015 23:39
Ave choveche ti gledal li si po detayno klipove v youtube. Kato velikata piramida v Giza ne moje da bude postroena po nikakuv nachin daje i v dneshno vreme s nashite tehnologii ;) !!!
4
0
Скитница
Скитница
04.09.2013 14:05
Истината е, че ние никога няма да знаем наистина какво се е случвало преди стотици, хиляди, милиони години. Всичко, което учените излагат са единствено хипотези, които не могат да бъдат потвърдени. Да живеем за настоящето и бъдещето, а миналото...То е минало.
5
0
edin s kapak
edin s kapak
13.08.2013 10:25
Защо ми се струва че тия които наричат другите хора с капаци са с най-големите капаци. Трябва да си под 15 годишен за да вярваш на такива глупости. Искренно се надявам че е така.
1
3
мария
мария
30.07.2013 02:01
Никой не знае истината...можем само да предполагаме... а е трудно да се отсее в кое може да се вярва и в кое - не !
0
0
cvetelina
cvetelina
21.11.2012 21:45
ще кажа само хора който не вярват в нищо да не пишат по форумите.аман от хора с капаци.
1
0
лилит
лилит
11.08.2012 10:39
а,за пирамидите има теория,те са строени с изляти блокове...в Тибет ,повдигат каменните блокове с левитация..Аз съм била в Египет и съм виждала пирамидите...Те не са строени по познатите ни сега начини...!! и имат съвсем друго предназначение...в Хеопсовата пирамида се е пазел Кивота(каквото и да е това),,,след потъването на Атлантида.Мойсей го е откраднал и за това е бил преследван от фараонът...!! После кивотът е бил в храма на Соломон...И след това е изчезнал без следа..А,вие знаете ли,че храмът на Хорн в Египет, е копие на компютърен модем..?? Толкова много скрити тайни има от човечеството,че е просто увасяващо...!!
1
0
лилит
лилит
11.08.2012 10:27
това е самата истина...!!!Хорта са гинетичен експиримент на извънземни цивилизации и то не на една...!! На практика,ние сме биороботи,само душите ни са вечни и се прераждат в разлини тела....Той за това е повтарял,че е вечен...!!Прочетете" Книга на Енох"...Там всичко е казано...!!...Били са клонинги с голям размер.Адам е бил 2.91...12 стъпки висок.Жените им са раждали само ин витро, Не е можело да се размножават нормално и за това са се размесили с заварените първобитни човешки същества . И за това са умирали "човешките" жени при раждане..заради големите деца,които са носили в себе си...Първата жена е Лилит,не Ева....Адам е бил женен за Лилит и са имали син-Есмадон,който е бил демон...и когато Мойсей преминава през Червено море,той моли Есмадон за помощ....Кой е Енох...??? Той е син на Сет и внук на Адам...!! в съвременничт му вариянт е познат ,като Ехова...(Вечен)...При разместването на полюсите ,хората са изгубили пзметта си ,заради магнитните аномалии и нямат спомени...!! За това не знем,за какво служат много от нещата около нас,останали от древността...Сега ще се случи същото...!!! Който оцелеят след ктаклизът,няма да имат памет...!!! Това е истината,другото са манипулации...!!дори хритос е бил от рода на левитите( рептили)..Маровингите са неговите наследници,включително и кралица Елизабет,както и Буш,с когото са близки братовчеди..Да сте чували за ИЛЮМИНАТИ...???ами това са....
5
1
Denis
Denis
03.04.2015 23:43
Edinstveno za Iluminatite moga da se suglasq s tebe. Zashtoto sushtestvuvaneto im e fakt !
1
0