sanovnik.bg»Статии»Загадки на древността»Древни НЛО нашествия

Древни НЛО нашествия

Древни НЛО нашествия

Легендите за НЛО битуват сред хората от векове, дори хилядолетия. НЛО посещенията на нашата планета не са започнали през 20 век, нито през 19 век. Дори няколко столетия по-рано не е времето, когато са документирани странни неидентифицирани летящи обекти, които порят небесата. Нека да се върнем съвсем в началото, когато са запазени най-първите свидетелства за НЛО сред нас.

Египет, 1500 година пр. н.е.

„През двадесет и втора година, през третия месец на зимата, в шестия час на деня от небето се спусна огнен кръг! ”

Тези думи са записани в папируса, който до ден днешен се съхранява в бибилиотечния архив на Ватикана. По-нататък текстът продължава с подробно описание (за времето си) на извънземното създание, което се е появило тогава.

То нямало глава и излъчвало доста осезаемо зловоние. Архивите са записали, че телото ми било гигантско – достигало около пет метра, както на дължина, така и на височина. Това НЛО в Египет не останало само, а в следващите няколко дена огнени кръгове изпълнили небето и „засенчили слънцето”.

Древни НЛО нашествия

Самият фараон Тутмос III, напуснал двореца си и, придружен от своите войници отишъл да наблюдава необяснимото явление в небесата. Летописът завършва с изречението: „И тогава огнените кръгове се издигнаха в небето и поеха на юг”.

Ирак, 600 година пр. не.е.

Пророк Иезекиил бил направо смаян, когато забелязал нечувано голям смерч, който се задавал от северна посока. От средната част на стихията излезли четири същества, които имали по два чифта криле и по четири глави всяко. Удивително, но едно от тези четири лица на извънземните било на човек, другото наподобявало лъв, третото приличало на див бозайник, подобен на вол, а последното напомняло хищна птица. Според аналите пришълците „блестели като цвета на излъскан пиринч”.

Докато пророк Иезекиил наблюдавал необяснимия феномен, се появило едно колело, въртящо се във вътрешността на друго колело. То било „увиснало” във въздуха, малко след което се изстреляло към висините, като едновременно с това отнесло със себе си всички странни същества.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати