Няколко известни личности, които биха били влиятелни инфлуенсъри днес

чарли чаплин

Социалните мрежи са движеща сила в нашето съвремие. Редица личности станаха популярни именно заради тях, а други използваха известността си, за да се превърнат в инфлуенсъри.

В света на интернет е важно колко последователи имаш, какви проповядваш и за какво използваш влиянието, което те ти дават, какъв начин на живот водиш и на какво учиш другите.

Ето какво би се получило, ако някои от най-изявените и ярки личности от миналото можеха да бъдат инфлуенсъри днес.

Чарли Чаплин – името му говори само за него. За щастие, още можем да видим някои негови известни цитати в социалните мрежи, но до там. Има 4 съпруги и 11 деца, а може би и брилянтни умения като инфлуенсър, кой знае...

Вирджиния Улф – една от най-популярните и обичани британски писателки на миналия век. Красива, умна, интелигентна и талантлива – какво повече е необходимо, за да си в списъка с ТОП влиятелни личности в мрежата!

Принцеса Фаузия Фуад – ще кажем само, че е била кралица на Египет, определяна за най-красивата жена в света...

хемингуей

Ърнес Хемингуей – отдаваме почит и на американските писатели и то на един от най-популярните сред тях. Макар асоциацията на възрастен мъж, която изниква в съзнанието на повечето от нас, щом чуем името му, Хемингуей е бил удивителен, добре изглеждащ младеж. Той също би имал стотици последователи днес.

Уилма Рудолф – жена за пример и спортист, предизвикващ възхищение! Тя е лекоатлет и една от най-известните дами, занимаващи се със спорт през 20-ти век. Едно от най-големите й постижения е спечелването на цели 3 златни медала в една Олимпиада. Достойна да бъде пример за младите хора днес.

Джордж VI – малко абсурдно е да си представим, че крал би могъл да бъде инфлуенсър, но ако Джордж VI имаше възможност да използва влиянието си в тази насока, щеше да бъде изключително успешен. Красив мъж с остър ум, който предизвиква възхищение.

Йосиф Сталин – познат като един от най-лошите и жестоки диктатори и тирани в историята. Ако обаче обърнем внимание на визията му, когато е бил в разцвета на силите си, не можем да си изкривим душата и смело заявяваме, че само заради външния си вид, би бил инфлуенсър с редица последователи (и то жени! ).

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати