Трикът, с който военните заспиват за 2 минути
sanovnik.bg»Статии»Сънища»Трикът, с който военните заспиват за 2 минути

Трикът, с който военните заспиват за 2 минути

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k60835
Трикът, с който военните заспиват за 2 минути

Недоспиването е причина за редица здравословни проблеми, сред които диабет, инфаркт и инсулт. Качественият сън е сред най-важните за практикуване неща, а ако страдате от безсъние, един трик на военните ще ви помогне да заспите за 2 минути.

Този метод ще ви помогне да се справите с хроничното недоспиване и да си починете в края на деня.

За тази техника първо трябва да отпуснете мускулите на лицето чрез масаж. Раменете трябва да се спуснат във възможно най-ниското положение и да вдишате дълбоко. Отпуснете гръдния кош и краката.

След като сте отпуснали цялото си тяло, опитайте се да изчистите съзнанието си от всякакви мисли. За целта си представете някаква картина, която ви успокоява. Може да е плаж, чисто небе, зелена поляна. Започнете да повтаряте думите не мисля в продължение на 10 секунди.

Трикът, с който военните заспиват за 2 минути

Това ще ви помогне наистина да се отпуснете, а когато сте в това състояние умората от деня ще каже своето и ще заспите за няколко минути.

За този метод на заспиване за пръв път беше писано в книга през 1981 година. Той се използва от военните за борба с безсъние при завърнали се от бойното поле войници, страдащи от посттравматичен стрес.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати