Sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Какво вещаят тайнствените срещи в сънищата ни

Какво вещаят тайнствените срещи в сънищата ни

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k252
8 от 8 Снимки

8. Непознат от противоположния пол


Ако в съня си видите непознат човек, който ви привлича силно, в реалния живот романтичните ви надежди ще бъдат попарени. Някой ще ви разочарова.

Много често не сме единствените герои на своите сънища. Случва се да срещнем някого насън, като невинаги познаваме този човек. Понякога той е фигура, която неволно виждаме е ежедневието си, а друг път ни се струва като плод на въображението ни.

И все пак появата на друг човек освен нас в съня ни е важен знак от Тънкия свят, който не бива да пренебрегваме. Тази среща може да ни избави от трудни ситуации или пък да ни покаже верния път, когато се чувстваме объркани и неразбрани.

При тълкуването на подобни сънища е важно да обърнете внимание на външния вид на човека, с когото се виждате в съня си. Например, ако срещнете приятел, който изглежда добре, очаквайте помощ и подкрепа. Но ако се натъкнете на близък с окаян външен вид, очаквайте неуспехи и тежки битки.

Вижте в галерията ни и на какви други особености да обърнете внимание, когато тълкувате съновидения, в които се срещате с хора. Те ви помогнат да прецените дали сънят вещае препятствия на пътя ви, или радости.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.6
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати