Какво вещаят тайнствените срещи в сънищата ни

1 от 8 Снимки

1. Бивш партньор


Присъни ли ви се бивша половинка, не се чувствате доволни от сегашните си отношения. Самотните и имате нужда от повече внимание.

Много често не сме единствените герои на своите сънища. Случва се да срещнем някого насън, като невинаги познаваме този човек. Понякога той е фигура, която неволно виждаме е ежедневието си, а друг път ни се струва като плод на въображението ни.

И все пак появата на друг човек освен нас в съня ни е важен знак от Тънкия свят, който не бива да пренебрегваме. Тази среща може да ни избави от трудни ситуации или пък да ни покаже верния път, когато се чувстваме объркани и неразбрани.

При тълкуването на подобни сънища е важно да обърнете внимание на външния вид на човека, с когото се виждате в съня си. Например, ако срещнете приятел, който изглежда добре, очаквайте помощ и подкрепа. Но ако се натъкнете на близък с окаян външен вид, очаквайте неуспехи и тежки битки.

Вижте в галерията ни и на какви други особености да обърнете внимание, когато тълкувате съновидения, в които се срещате с хора. Те ви помогнат да прецените дали сънят вещае препятствия на пътя ви, или радости.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати