Sanovnik.bg»Статии»Сънища»Кошмари»Вижте тук как да тълкувате най-големите си кошмари

Вижте тук как да тълкувате най-големите си кошмари

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k731
3 от 4 Снимки

3. Убийство


Ако сънувате, че убивате някого насън, то вероятно нещо куца във взаимоотношенията ви с този човек. Има нещо, което не харесвате или което ви наранява, но нямате смелостта да му го кажете в очите, а оставяте проблема да се задълбочи.

Всеки човек е сънувал поне веднъж в живота си кошмар и ако се е опитвал да го забрави, е направил голяма грешка. Тези ярки и плашещи сънища могат да са ни полезни, ако ги тълкуваме правилно.

Според материал на изданието Live Science може да използвате кошмарите си, за да решите някои сериозни проблеми от ежедневието. Чрез неприятните сънища може да разберем кои са нашите най-дълбоки страхове, които ни създават проблеми.

Кошмарите най-често показват, че страдате от стрес, тревожност или сте неуверени в себе си. Те са индикатор за качествата ви, по които трябва да работите.

Освен това, кошмарите могат да ви подготвят за ситуации, които ще се случат в реалния живот. Те се задвижват от интуицията и информацията, която сме уловили подсъзнателно, но не може да обмислим.

Чрез кошмарите подсъзнанието ни алармира за какво трябва да бъдем нащрек, какво пренебрегваме в реалността, а то е от голямо значение.

Психологът от Харвард Диъри Барет казва, че ако кошмарите са ненужни за хората, то те е щяло да бъдат елиминирани в процеса на еволюцията. И тъй като това не се е случило, нужно е да тълкуваме сънищата си.

Всеки сън е врата към нашия вътрешен свят и затова е хубаво да разберем значението му. В галерията ни може да видите тълкуването на 4-те най-популярни кошмара.

Обърнете внимание и дали сънищата се повтарят. Ако е така, означава, че може и да се борите с последствията, но корена на проблема продължава да ви създава трудности.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати