Сънищата за танци вещаят любовни промени

1 от 5 Снимки

1. Танцувате с непознат човек


Ако в съня си се кършите в компанията на непознат човек, атмосферата е приятна и се чувствате добре, скоро ще срещнете любовта на живота си. Ако обаче ви е притеснено и напрегнато по време на танца, ще се влюбите и ще бъдете отхвърлени.

В стари времена на танца се е гледало като на магически ритуал. Смятало се е той променя изцяло съзнанието ни, дава ни божествена искрица и ни свързва с духове, божества и други мистични създания.

Вярвало се е още, че ако човек търси контакт с противоположния пол, люлеещите се движения ще му помогнат да го осъществи. Неслучайно в много култури социализацията се извършва именно чрез ритуални танци, изпълнявани на значими мероприятия.

Като елемент от съня танцът също е свързан с романтичния аспект от живота ни. За да узнаете точното послание на съня обаче, трябва да имате предвид и останалите обстоятелства, при които се извършва танцуването.

Вижте в галерията ни какви възможни тълкувания съществуват на най-разпространените съновидения, в които изпълнявате ритмични движения.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати