Ето какво разкриват вашите сънища за храна

Ето какво разкриват вашите сънища за храна

Храненето е жизненоважен процес за нас и заема значителна част от живота ни. Нормално е, след като похапваме поне по 2-3 пъти на ден, в даден момент храната да присъства и в съновиденията ни.

Каква обаче е нейната роля в сънищата ни и как да тълкуваме появата на някои популярни хранителни продукти в нашите преживявания по време на сън?

Ако в съня се видите да консумирате вкусно месо, имате повод за радост. Този елемент предвещава, че ще успеете да преборите свои врагове или конкуренти.

Ако месото е сурово или е лошо на вкус, бъдете предпазливи. Подобен знак предвещава сблъсъци, конфликти, разочарования и огорчения. Същото се отнася и за месо, което е накъсано на парчета.

Ако в съня ви се появи сирене, отново трябва да го анализирате според вкуса и вида му. Вкусното и привлекателно сирене говори за предстоящи щастливи моменти, здраве, благополучие. Ако обаче е мухлясало и неприятно, значи ви предстоят проблеми.

Появата на сладкиши в съновиденията също има своите тълкувания. Обикновено те се свързват с прилив на енергия, романтични емоции, развлечения, флиртове, сладострастие, творчески занимания.

Ето какво разкриват вашите сънища за храна

Ако сънувате шоколад, скоро ще узнаете щастлива новост. Сладолед присъни ли ви се, ще решите трудни проблеми и ще можете да се отървете от голямо бреме.

Ако насън похапвате ягоди, край на любовните ви перипетии. Най-сетне ще се появи някой, който ще има специално отношение към вас.

Ако ядете ябълка насън, ще се наслаждавате на страстни отношения. Същият сън може да предвещава и изневяра от ваша страна.

Ако ви се присъни бял хляб, ви очаква изобилие. Черният хляб пък е признак за бедност, недоимък, ядове.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари