Ето какво разкриват вашите сънища за храна

Ето какво разкриват вашите сънища за храна

Храненето е жизненоважен процес за нас и заема значителна част от живота ни. Нормално е, след като похапваме поне по 2-3 пъти на ден, в даден момент храната да присъства и в съновиденията ни.

Но какво разкриват сънищата за храна?

Ако в съня се видите да консумирате вкусно месо, имате повод за радост. Този елемент предвещава, че ще успеете да преборите свои врагове или конкуренти.

Ако месото е сурово или е лошо на вкус, бъдете предпазливи. Подобен знак предвещава сблъсъци, конфликти, разочарования и огорчения. Същото се отнася и за месо, което е накъсано на парчета.

Ако в съня ви се появи сирене, отново трябва да го анализирате според вкуса и вида му. Вкусното и привлекателно сирене говори за предстоящи щастливи моменти, здраве, благополучие. Ако обаче е мухлясало и неприятно, значи ви предстоят проблеми.

Появата на сладкиши в съновиденията също има своите тълкувания. Обикновено те се свързват с прилив на енергия, романтични емоции, развлечения, флиртове, сладострастие, творчески занимания.

Ето какво разкриват вашите сънища за храна

Ако сънувате, че се храните с шоколад, скоро ще узнаете щастлива новост. Сладолед присъни ли ви се, ще решите трудни проблеми и ще можете да се отървете от голямо бреме.

Ако насън похапвате ягоди, край на любовните ви перипетии. Най-сетне ще се появи някой, който ще има специално отношение към вас.

Ако ядете ябълка насън, ще се наслаждавате на страстни отношения. Същият сън може да предвещава и изневяра от ваша страна.

Ако ви се присъни бял хляб, ви очаква изобилие. Черният хляб пък е признак за бедност, недоимък, ядове.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати