Това е пророческият сън за всяка зодия! Виж за какво да внимаваш

1 от 4 Снимки

Риби, Рак, Скорпион


Водните знаци може би най-често сънуват пророчески сънища от 12-те зодии. Пророческите им сънища са различни. Рибите трябва да внимават, ако сънува деца или хазарт. Ако например сънуват, че печелят от лотарията, то нищо чудно след броени дни да получат неочаквана сума пари. Но ако сънуват, че губят в казиното – трябва да се пазят от харчове и кражби. Щастливото дете насън вещае радостни събития. Ако то плаче, внимавайте с поведението си към близките. Може да ги ранявате повече, отколкото предполагате.

При Рака сънят е свързан с екскурзия или далечни земи. Това в 99% от случаите вещае късмет. Единствено когато въпросната екскурзия е опасна или нещо все не е по план, сънят е лош. В този случай внимавайте и не предприемайте никакви нови пътувания или начинания.

Скорпионът има пророчески сън, ако той е свързан с изпит, кариера или гласове. Изпитът означава, че предстои изключително важно събитие. Ако сънува повишение или похвала в работата, точно това ще се случи и наяве. И обратното – критиката от съня ще се материализира на практика. Когато Скорпионът сънува ангели или чува непознат глас в съня си, то това е неговият пазител, който се опитва да му каже нещо.

Пророческите сънища ни казват истината, и то без дори да подозираме. Всяка от зодиите има заложби, за които не подозира. Те се разкриват именно със сънищата.

Тълкуване на сънища и такива, които ни показват бъдещето – да, всички знаем за тях. Астролозите обаче смятат, че има хора, които са по-склонни да виждат бъдещето насън и това зависи пряко от тяхната зодия.

Без значение колко чувствителен е всеки от нас, всяка зодия има своя пророчески сън. Когато го видите в нощта, трябва да му обърнете специално внимание.

Ако специфичният пророчески сън е приятен, ще се събудите с усмивка. Това означава, че ви очакват само хубави неща. Но ако е кошмар, наяве ще трябва да предприемете мерки. Така няма да ви сполети това, което ви се е случило и в съня. Какво означава всичко това за зодиите, разберете от нашата галерия.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати