sanovnik.bg»Статии»Сънища»Какво вещаят цветните сънища

Какво вещаят цветните сънища

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k982
Цветни сънища

Цветните сънища имат свои предзнаменования, твърдят учени от университета в Орландо (САЩ).

Според тях броят на хората, които имат цветни видения, докато спят, е много малък, но едва ли те могат да разгадаят какво означава всяка багра.

Ето и техния пътеводител в света на шарените сънища: когато най-честият цвят, докато сънувате е зеленият, означава младост, здраве, виталност.

Сънища

Черният предвещава неприятности, трудности, а в много случаи дори смърт. Червеният показва, че идва страстна любов, която ще ви завладее и ще завърши със сватба.

Сънувате ли предимно в бяло, ще ви заобиколят хора с чисти отношения. Синият цвят крие в себе си духовна енергия, подсказва също и за интуиция и интелект.

Жълтият вещае енергия, щастие, успех и материално благополучие, а оранжевият води духовна сила. Розовите сънища пък даряват с любов и радост.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 3
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
Мари
Мари
12.06.2014 10:42
и аз сънувам само цветно.не си спомням кога дори съм сънувала черно О,О
0
0
Тайна
Тайна
02.04.2014 09:48
Хора, моите сънища са ЦВЕТНИ - абсолютно всякакви цветове. Примерно снощи сънувах, че съм на карнавал. Представяйте си. И не просто всякакви цветове, но и много ярки и наситени. Дори северното сияние видях (после се оказа, че са отсветки от карнавала). Мъж съм.
0
0
Дани
Дани
26.01.2014 15:03
Мила Василена,
не се казва дежаву! Изразът е Дежа вю, френски е и означава буквално Вече видяно/виждано/.
0
0
Диана
Диана
08.08.2013 16:45
Аз не помня в какви цветове са нещата в сънищата ми. Сякаш е нито цветно, нито черно-бяло...помня само, че в последния ми сън имаше момиче с черна коса, което беше вързано на две много високи опашчици и имаше много странни очи - нито черни, нито лилави. о.о
0
0
василена
василена
25.07.2013 00:14
Преди време сънувах нещо направо реалистично, като дежаву, но всъщност това място не знам дали съществува наистина. Аз, момиче на около 6-7 години, бях на поляна, обсипана с черешови дървета и аз държа кошница с шапка на глава и седнала на едно от стъпалата на стълбата, докато си откъсвам по някоя череша и гледам другите , докато берат. Странното е, че след няколко дена чух родителите ми съвсем случайно да си говорят за черешова градина, която била на пра дядо ми и я продали преди много години, но аз се кълна, че на това място никога не бях ходила!!!
0
0
куук гърл
куук гърл
02.06.2013 14:40
Аз винаги съм сънувала цветно дори кошмарите си.Сигурни ли сте че хората които сънуват цветно са толкова малко?
0
0
анонимен
анонимен
22.09.2012 18:23
Аз, специално мисля, че никога не съм сънувал черно бял сън
винаги са ми били цветни сънищата.
Има ли вариант това да не е вярно , а просто да не съумявам да различавам цветното от бялото.
0
0
vix
vix
06.01.2012 12:22
описаните значения на цветовете нямат нищо общо с моите значения за тях. смятам, че за всеки имат различно значение. дори описаните значения на сънуваните обекти са различни за различните хора. трябва само да наблюдавате какво следва след определен сън. едва ли има хора, които да сънуват само черно-бяло - все пак живота е цветен.
0
0