Ако сънуваш вълци, се подготви за това

Ако сънуваш вълци, се подготви за това

Вълк насън

Вълкът символизира свободата и независимостта, а глутницата вълци от древни времена е смятаната за олицетворение на преданост към семейството. Според обстоятелствата в сънищата ви обаче тези животни могат да означават няколко неща.

Ако сънувате, че се намирате в дома си, а той е обграден от глутница вълци, това показва, че съвсем скоро ще се наложи да демонстрирате лоялност към най-близките си хора.

Атака на вълци в съня, пред която показвате безстрашие, е знак, че не се страхувате от приближаващите опасности, а сте готови да се изправите пред тях независимо от обстоятелствата.

Глутницата вълци показва как възприемате семейството. Ако в съня ви е силна и сплотена, то най-вероятно се чувствате добре сред своите познати.

С вълците насън подсъзнанието ви може да ви подсказва, че около вас има хора, които се опитват да ви изплашат. Нужно е добре да помислите на кого се доверявате.

Вълк

Сънуването на тези хищници може и да е знак, че не сте преодолели детските си страхове, които ви пречат да гледате по-зряло на света около себе си.

Ако сънувате, че вие сте вълк, то в бъдеще ще се наложи отлично да се слеете с обстановката около себе си и на практика да станете невидими. Пред важни дела, в която сънувате, че сте вълк, най-добре не споделяйте с никого плановете си.

Сънувате ли, че вие сте вълк, който атакува, то вероятно е ваш близък да се нуждае от помощта ви.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати