Sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Как да тълкуваме сънищата за престъпления

Как да тълкуваме сънищата за престъпления

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k253
4 от 4 Снимки

4. Сексуално насилие


- ако в съня си вие упражнявате сексуално насилие над някого, това показва, че не сте удовлетворени от своя интимен живот;
- същото съновидение може да е и знак, че скоро някой ще изрече клевета по ваш адрес;
- ако станете свидетел на сексуално насилие в съня си, това подсказва, че е крайно време да станете по-решителни в реалния живот и открито да показвате позицията си.

Сънищата, в които извършваме престъпления или ставаме техни свидетели, определено не са най-приятните. Тези кошмари обикновено предизвикват у нас емоции като вина, страх, гняв, разкаяние. След тях се събуждаме рязко, плувнали в пот и не можем да заспим още дълго, защото сме объркани и разстроени.

Съновиденията, в които присъства някакъв вид насилие, са толкова неприятни и ужасяващи, че успяват да вгорчат настроението не само по време на съня, но и будните часове след това преживяване.

Обикновено емоциите, които сме изпитали по време на съня, са били толкова силни, че ни карат да мислим за него дни след това и да се питаме каква е причината да подобни картини да се появяват в подсъзнанието ни.

Някои дори се чудят дали сънят не се опитва да ги предупреди да някаква опасност и започват да се оглеждат за подобни рисковани ситуации, стигайки дори до параноя.

Истината обаче е, че не е задължително сън, в който ставате свидетели на престъпление, да вещае тежки прокоби. Вижте в галерията ни как се тълкуват най-известните сънища от подобен характер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати