Как да тълкуваме сънищата за престъпления

1 от 4 Снимки

1. Убийство


- ако в съня ви видите, че отнемате живота на някого, ви предстоят щастливи моменти. Вероятно ще се възползвате от някакъв щастлив шанс и ще получите нови придобивки;
- ако в съня си сте свидетели на нечие убийство, очаквайте сериозен обрат в живота си, с който трудно ще свикнете;
- ако неволно убиете някого в съня си, в реалния живот сте под голямо напрежение и трябва спешно да се избавите от емоциите.

Сънищата, в които извършваме престъпления или ставаме техни свидетели, определено не са най-приятните. Тези кошмари обикновено предизвикват у нас емоции като вина, страх, гняв, разкаяние. След тях се събуждаме рязко, плувнали в пот и не можем да заспим още дълго, защото сме объркани и разстроени.

Съновиденията, в които присъства някакъв вид насилие, са толкова неприятни и ужасяващи, че успяват да вгорчат настроението не само по време на съня, но и будните часове след това преживяване.

Обикновено емоциите, които сме изпитали по време на съня, са били толкова силни, че ни карат да мислим за него дни след това и да се питаме каква е причината да подобни картини да се появяват в подсъзнанието ни.

Някои дори се чудят дали сънят не се опитва да ги предупреди да някаква опасност и започват да се оглеждат за подобни рисковани ситуации, стигайки дори до параноя.

Истината обаче е, че не е задължително сън, в който ставате свидетели на престъпление, да вещае тежки прокоби. Вижте в галерията ни как се тълкуват най-известните сънища от подобен характер.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати