Сънувате ли тези сънища? Значи нещо в живота ви не е наред

Кошмари

Кошмарите са най-ясният сигнал, че в ежедневието ви има нещо, което ви притеснява, а според последни изследвания има няколко основни сънища, по които може да разберете, че не се чувствате добре.

Дори съзнанието да ви да усеща, че всичко е наред и няма от какво да се притеснявате, нищо не може да излъже подсъзнанието ви, а чрез сънищата си ще може да осъществите връзка с емоциите, които трудно си признавате на глас.

Според анкетите на 200 души хората, които страдат вътрешно, сънуват кошмари по основно 9 сюжета - падане, преследване, нападение, сковаващ страх, заключване в тясно пространство, огън, голота, изгубване, мрак.

Участниците в експеримента на доктор Нет Уайнстийн е трябвало да споделят най-тревожните си сънища, като в същото време си водели и дневник на емоционалното състояние.

Всеки ден вписали събитията от деня, а след това описвали и подробности около кошмарите си през предната нощ. В края е направено сравнение между случилото се през деня и това, което хората са сънували в последствие.

Оказало се, че хората които се чувстват незадоволени от живота си в момента или пък са потиснати, сънуват кошмари по-често. Това показва, че има нещо в ежедневието им, което силно ги притеснява.

Кошмар

Ако се чувствате в безизходица или пък не харесвате живота си, какъвто е в момента, сънищата ще ви го покажат, твърди изследването.

Сънувате ли, че ви нападат или че падате, нагласата ви е негативна и е необходимо да отстраните нейния източник, за да си върнете спокойния и лек сън.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати