Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Феномени»Тази баба ще те излекува само срещу едно Благодаря! Виж къде да я намериш

Тази баба ще те излекува само срещу едно Благодаря! Виж къде да я намериш

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983371
Тази баба ще те излекува само срещу едно Благодаря! Виж къде да я намериш
Снимка: GoreshtoNet

Баба Хава често е сравнявана с Баба Ванга. Жената е надарена от Господ с лековити способности. Единственото, което иска в замяна, е Благодаря.

Всеки ден повече от 50 души минават да целунат лековитата ръка на баба Хава. Всеки споделя болежка си и търси надежда за изцеление. Лечителката помага на всеки и не иска нищо в замяна – нито подаръци, нито пари.

Единственото, което баба Хава иска, е да чуе Благодаря. Тя се радва като малко дете на всяка новина, че човекът, който е бил при нея, е оздравял.

Българското име на баба Хава е баба Юлия. То ѝ е дадено по време на Възродителния процес. Най-близките ѝ я наричат баба Юла. За нея са правени десетки предавания и се е писало много. Талантите ѝ са пословични. Баба Хава е категорична, че ги е наследила от майка си.

В критичен момент от живота си баба Хава се разболява от рак на черния дроб и дебелото черво. След като се изцерява от коварното заболяване, силата ѝ нараства петорно.

По време на битката си с рака баба Хава страда нечовешки. Тогава тя дава обет пред Бог. Тя му обещава, ако я излекува, да помага на всеки, който дойде при нея. Всевишният чува молбите си. Така за нов живот се ражда една от най-мощните лечителки, живели по нашите географски ширини.

Баба Хава никога не е взимала и стотинка от хората, които идват за изцерение при нея. Жената чете молитви и лее куршум. Когато дойде някой болен, тя го води до голяма скала. Ако искат да оздравеят – трябва да минат през нея. Има обаче условие – за да отговори Вселената на молбата за помощ, трябва да сте с чисти мисли и отворено сърце.

Мястото на скалата е високо енергийно. Преди да отидете там, трябва да се сдобиете с лъжица сол, три лъжици брашно и един червен конец, дълъг колкото ръста ви. В процепа влизате с десния крак и излизате с левия. След това връзвате своя стара дреха наблизо.

Освен на себе си с преминаването през скалата може да помогнете на близък. За целта носите дреха на близък, когато преминавате през скалата и минавате вместо него.

Енергийното място се намира близо до дома на баба Хава в село Крибул, Родопа планина. Лечителката е категорична, че който е минал през скалата – той се е излекувал. Ето защо, ако вие имате проблем – не се колебайте. Веднага посетете баба Хава и ще се изцерите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати