Сънуваш, че умираш по време на секс – преуморен си

Сънуваш, че умираш по време на секс – преуморен си

Ако сънувате, че умирате по време на полов акт, това може да се дължи най-вече на физиологическото или на психологическото ви състояние в момента, твърдят френски невролози.

Физическата причина може да е умората на тялото, която произлиза от това, че много работите и малко спите. Психологическата, която се отразява и на физическото ви състояние, може да е нервно напрежение.

Освен това, ако често сънувате, че умирате по време на секс, това може да е знак, че страда от натрапчиви фобии и е време да посетите психоаналитик. Но ако всички тези причини отсъстват, просто разтълкувайте съня си.

Както за мъжете, така и за жените, този сън има едно и също обяснение. Подсъзнателно ви измъчва мисълта, че работата, която вършите, е прекалено изморяваща и може да ви докара до болест.

Това може да означава също така и че смятате себе си за личност спокойна и недостъпна, но изведнъж усещате, че ставате жертва на фатална страст, която е в състояние да срине вашата непристъпност.

Трети вариант за разтълкуване на такъв сън е, че сънуващият не е удовлетворен от имиджа си и смята напълно да се преобрази. За тази цел той трябва да умре насън и да се превърне в нов човек.

Сънуваш, че умираш по време на секс – преуморен си

Ако пък сънувате, че правите секс в Космоса, това означава, че е стартирал процесът на усъвършенствате на тялото ви, както и на душата ви. Още древните мъдреци са свързвали Космоса с красотата и висшия разум.

Сексът в Космоса насън означава влизането на сънуващия в пространството на висшия разум и постигането от него на съвършените тайни, както и приобщаването му към божественото.

Ако около вас кръжат планети и други небесни тела, това издава вашето желание да се отдалечите от света и да създадете свой собствен в свят, в който да се чувствате напълно защитени.

А ако сънувате, че правите секс под вода, това издава вашето желание за близко общуване с определен човек, както и стремежът ви да преодолеете препятствие, което е възникнало съвсем наскоро.

Сънят за секс под вода може да означава също така желание да се върнете в детския си период, за да се чувствате закриляне. Твърде много ви затрупва ежедневието и искате малко спокойствие.

За жените такъв сън означава най-вече проява на подсъзнателното им желание скоро да имат дете. За мъжете такъв сън означава, че искат да бъдат истински господари, които да бъдат глезени като деца.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати