Sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Какво означават различните породи кучета в сънищата

Какво означават различните породи кучета в сънищата

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k253
Далматинец

Сънищата с кучета имат различно тълкувание. Например палето, което доволно върти опашка в съня ви, се разглежда като предвестник на добри новини, задомяване, печалба. В случай че ви се присъни слаботелесно дворно куче пък, тълкуването е точно противоположното – сънят е знак на семейни беди.

Сънищата, в които ви преследват агресивни кучета, говори, че скоро ще се наложи да се сблъскате с врагове или ще чуете нещо лошо по-свой адрес. Такъв сън може да е знак, че някой ще се опита да ви измести от поста на ви на работа или да подрине авторитета ви пред любимите хора.

Ако пък в съня си си играете с куче и се радвате, то със сигурност скоро ще преживеете някакви забавни моменти и вероятно ще се увеличи броят на вашите приятели.

Разбира се, когато се тълкуват сънищата с кучета, трябва да се има предвид и тяхната порода, в случай че в съня тя си личи. Вижте в галерията ни как се тълкуват някои от най-известните породи кучета, когато се появят в съновиденията.

Далматинец

Ако в съня ви се яви това куче, очаквайте забавни мигове, срещи с приятели и празненства в следващите дни. Само бъдете внимателни, защото прекалено интензивният социален живот може и да ви изтощи.

Питбул

Питбул

Ако видите, че в съня ви си напада питбул или се опитва да ви хване, сънят е знак, че някой от вашите приятели или роднини ще ви забие нов в гърба. Бъдете нащрек и не се доверявайте. Ако пък ви се присъни, че си играете с такова куче, значи имате някакви комплекси и страхове, които таите дълбоко в себе си.

Немска овчарка

Немска овчарка

Ако сънувате, че ви гони пес от тази порода, ще имате търкания с някого скоро. Ако кучето ви нападне, ще ви надвият в спор или ще ви нагрубят.

Хрътка

Ако се радвате на хрътка в съня си, ще намерите лукав начин да се доберете до целите си. Ако ви преследва или нападне хрътка в сън, може да имате финансови затруднения. Възможно е хора, които са ви давали пари назаем, сега да искат да погасите дълговете си.

Ротвайлер

Играете ли си с ротвайлер, ще завържете истинско приятелство с човек, когото преди не сте харесвали. Ротвайлер, ако ви нападне в съня, значи имате скрити страхове, с които трябва да се преборите по-бързо.

Дакел

Дакел

Осъществете по-бързо и смело плановете, които имате. В противен случай после може и да е късно за това.

Немски шпиц

Някой ще се влюби във вас, а вие ще си играете с чувствата му. Ако сте във връзка, този сън може да означава, че ще измените на партньора си.

Ако пък много често сънувате кучета, вътрешното ви желае да си вземете куче надделява и бихме ви препоръчали да разгледате тези обяви за кучета.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest