Какво означават различните породи кучета в сънищата

1 от 7 Снимки

1. Далматинец


Ако в съня ви се яви това куче, очаквайте забавни мигове, срещи с приятели и празненства в следващите дни. Само бъдете внимателни, защото прекалено интензивният социален живот може и да ви изтощи.

Сънищата с кучета имат различно тълкувание. Например палето, което доволно върти опашка в съня ви, се разглежда като предвестник на добри новини, задомяване, печалба. В случай че ви се присъни слаботелесно дворно куче пък, тълкуването е точно противоположното – сънят е знак на семейни беди.

Сънищата, в които ви преследват агресивни кучета, говори, че скоро ще се наложи да се сблъскате с врагове или ще чуете нещо лошо по-свой адрес. Такъв сън може да е знак, че някой ще се опита да ви измести от поста на ви на работа или да подрине авторитета ви пред любимите хора.

Ако пък в съня си си играете с куче и се радвате, то със сигурност скоро ще преживеете някакви забавни моменти и вероятно ще се увеличи броят на вашите приятели.

Разбира се, когато се тълкуват сънищата с кучета, трябва да се има предвид и тяхната порода, в случай че в съня тя си личи. Вижте в галерията ни как се тълкуват някои от най-известните породи кучета, когато се появят в съновиденията.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати