Ако се събуждате често през нощта, направете това!

1 от 2 Снимки

1. Станете от леглото


Ако се събудите, веднага се опитайте отново да затворите очи, като дишате дълбоко. Но ако все пак останете будни, не оставайте дълго време в леглото, а станете и направете нещо успокояващо, което ще ви разсее от мислите. В никакъв случай не пускайте телевизора. В американските филми и сериали сигурно често те виждали, че когато героите се събудят през нощта, отиват до кухнята и си сипват чаша мляко, защото това действа успокояващо на тялото. Може също да редите пъзел или да си срешете косата – нещо, което ви успокоява.

Ако ви се случва да се събудите посред нощ и след това ви е трудно да заспите, то е защото се спирате на грешните методи, които би трябвало да ви връщат обратно съня, но вместо това ви разбуждат.

Има два ефективни и доказани начина, които ще ви помогнат да заспите отново. Вижте в галерията кои са те и им се доверете, ако често се събуждате през нощта и след това часове наред оставате будни.

Грешката на повечето хора е, че веднага хващате телефона в ръка и проверяват колко е часът. След това отварят социалните мрежи, а светлината от устройството заедно с публикациите ви разбуждат и ви пречат да заспите отново.

Така, освен че вредите на съня си, на другия ден ще ви липсва нужната енергия, за да сте продуктивни и концертирани.

Вижте в галерията кои са двата изпробвани метода, с които отново ще потънете в сън, а няколкоминутното събуждане няма да се отрази на здравето и почивката ви.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати