Видите ли насън тези знаци, очакват ви беди в любовта

Видите ли насън тези знаци, очакват ви беди в любовта

Част от знаците, които се появяват в сънищата ни, за да подскажат, че ни очакват трудности в любовта, понякога са много трудни са разгадаване. Вижте няколко елемента, които искат да ви предупредят за евентуални неуспехи на любовния фронт.

Дракон

Древните хора са виждали в него пазител на несметни съкровища. Смятало се още, че видиш ли дракон насън, те очаква власт и слава. Според някои по-съвременни тълкувания обаче появата на това създание може да бъде свързана с любовни проблеми, които сънуващият се опитва да прикрие. По същия начин се тълкува и сънуването на змия.

Лудост

Според старите народни съновници човек, който сънува, че е полудял, го очаква късмет във всяка сфера на живота му, както и много вълнуващи емоции. Но пък някои съвременни специалисти по тълкуването на сънища смятат, че ако се видим в просъница с разклатено психично състояние, то ни липсва разнообразие в сексуалния живот и копнеем за по-вълнуващи интимни изживявания. След такъв сън не е изключено сънуващият да си позволи забежка.

Видите ли насън тези знаци, очакват ви беди в любовта

Ножица

Ножицата е един от елементите, които се свързват с негативни последици. Присъни ли ви се този инструмент, оглеждайте се за неприятности. Появата му в съня ви подсказва, че ще се наложи да скъсате със стария си начин на живот или с партньора си. Възможно е връзката да не се разпадне напълно, но със сигурност ще има промени в отношението на единия партньор към другия.

Обувки

В редица народни сънотълкувания обувките се свързват с любовта и плодовитостта. Ако в съня си видите, как обувате изящни обувки, които ви пасват идеално, очаква ви късмет в любовта. Ако обаче съзрете как сте в обуща, които ви стискат и са ви страшно неудобни, това е знак, че не се чувствате достатъчно удовлетворени от любовните си взаимоотношения и имате нужда от промяна.

Просо

Сънуваме ли, че храним животни с просо, има голяма вероятност скоро да претърпим сериозно хирургическа интервенция. Според други народни схващания обаче просото може да се разглежда и като предвестник на раздялата. Възможно е също така един от партньорите да почине.

Чудовище

Видите ли чудовище в съня си, значи изпитвате болезнено привличане към някого, на което вероятно той не желае да отговори. Вие съзнавате, че поведението ви не е нормално и се опитвате да се борите с него. Същият елемент може да подсказва и за напразни надежди в любовта.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати