Тълкувание на сънищата с части на тялото

Тълкувание на сънищата с части на тялото

Сънищата с различните части на тялото за изключително интересни. Те ни подсказват за процеси, за които навярно никога не бихме се сетили сами, ако нямаме познания в областта на сънотълкуването.

Ако човек види в просъница порасналата си глава, ще си намери по-добра работа и ще забогатее. Ако сънуващият е с обърната назад глава и е имал намерения да пътува в чужбина, вероятно ще промени намеренията си и няма да предприеме тази стъпка. Ако пък човек се види в съня сис две или повече глави, да се приготви за големи успехи. Очакват го финансови постижения и блестящи изяви.

Ако мъж сънува гръдния си кош в добро състояние, очакват го светли дни и крепко здраве. Ако обаче види рани по гърдите си, представят му беди. Ако жена види гърдите си красиви, очакват я положителни събития. Но ако са обрасли с косми, вероятно сънуващата ще остане без половинка скоро.

Ако жена види насън собствените си напращели гърди, ще роди дете скоро. Ако вече е минала детеродна възраст и бедна, скоро ще се замогне. Ако сънуващата е възрастна богата жена пък, ще изгуби имане.

Тълкувание на сънищата с части на тялото

Видим ли се в съня си с големи и здрави ръце, сънят ни предвещава материални успехи. Ако в галим ръцете си или се отнасяме по някакъв по-специален начин към тях, това е положителен знак. Вероятно ще разрешим налегналите ни проблеми и скоро всичко ще се нареди.

Имайте предвид, че дясната ръка се свързва с присъствието на син, баща, приятел в живота ни, а лявата с това на майка, жена, сестра. Сънуваме ли, че губим някой от двата си горни крайника, има опасност скоро да се спомине някой от близките ни, който олицетворява съответната ръка. Присъни ли ни се, че оставаме без две ръце, вероятно ще загубим работата си.

Сънуваме ли, че имаме повече пръсти на ръцете си, вероятно ще започнем нова работа, за която няма да се чувстваме достатъчно квалифицирани и ще ни се прииска да я напуснем. По-малкото пръсти пък подсказват за парични загуби.

Ако в съня си видим пъп, може би скоро време ще загубим някой от родителите си. Ако пък се намираме в странство, ще трябва да се върнем в родината си.

Сънища, свързани със слабините, могат да предвещават успехи на сънуващия, ако той изпитва наслада в съня си. Ако той се чувства неловко и неприятно, вещаят беди.

Краката са положителен елемент в доста тълкувания. Ако човек, който е работодател на много хора, се види в съня си с повече от два крака, вероятно екипът му ще нарасне още.

Ако в съня си непознати видят голите ти задни части, предстои ти да се почувстваш много неудобно пред някого. Ако пък ти видиш нечие дупе в съня си, ще забогатееш скоро.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати