Сънувате ли падащи зъби? Вижте какво означава това

Зъби

Почти всеки човек е сънувал веднъж или няколко пъти как му падат зъбите показва изследване на психолога Ян Уолънс. Сънят не е случаен и разкрива важен момент от живота ви.

Когато зъбите ви липсват в съня, най-вероятно сте загубили увереността си или по-властен и авторитетен човек се възползва от вас, а това дълбоко ви притеснява, дори в действителността да се преструвате, че не е така.

Такъв сън е сигнал, че е време да върнете самоуважението си, като откриете човека или факта, уронващ достойнството ви, и се разделите с него.

Сънувате ли развалени зъби съвестта ви се обажда и показва, че в действителността често говорите лъжи. Подсъзнанието ви предупреждава за лъжци, когато сънувате друг човек с развалени зъби.

Когато усмивката ви блести насън, сте щастливи от настоящия си начин на живот.

Сънища

Ако сънувате, че зъбите растат навсякъде в устата ви и включително на езика, това показва, че сте заели отбранителна позиция и сте прекалено агресивен към някого от обкръжението си.

В сън, в който носите зъби в джобовете си, показва, че в реалността страдате от финансови затруднения.

Миенето на зъби насън е знак, че се защитавате от критиката и опитвате да изградите бариера между себе си и хората, които смятате, че не ви харесват, защото трудно понасяте забележки.

Ако сънувате, че внимателно оглеждате зъбите си, означа, че сте прекалено суетни и външният ви вид е от голямо значение за вас.

Сънувате ли, че ви вадят зъб, най-вероятно в действителността сте принудени да изпълнявате работа, която никак не ви е на сърце.

Когато сънувате, че зъбите ви се клатят, е сигнал, че имате нужда от почивка. Сигурно работата или определена дейност от ежедневието ви натоварва и сънят е предупреждение, че е време да си починете.

Ако сънувате, че зъбите ви падат и малко след това порастват отново, на път сте към голяма и положителна промяна.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
06.08.2018 06:11
магия със зъби ? вижте тук http://balnirokli.com/magia-i-zubi/
0
0