Сънувате ли, че сте на изпит? Вижте какво означава

изпит насън

Дългогодишните изследвания на психолога Ян Уолънс показва, че сънят, в който сме на изпит, не е случаен. Подобен сън задължително трябва да се разтълкува според специалиста.

Сънищата за изпит са подсъзнателната ни проекция относно увереността ни в нашите знания и опит. Те ни позволяват да разберем дали се чувстваме достатъчно уверени и ако сме разколебани, да предприемем някакви действия, с които да преборим страховете си.

Сънувате ли, че ви изпитват, това показва, че ще попаднете в ситуация, където ще оценяват уменията ви с различни задачи. Ако се проваляте на изпит насън, означава, че прекалявате с критичността и несправедливо се обвинявате.

Обърнете внимание дали се наслаждавате на задачите, които ви поставят в съня ви, или реагирате със страх. Ако приемате със спокойствие предизвикателствата в съня си, означава, че сте уверени в своите способности и таланти.

Но ако се страхувате от задачите, най-вероятно сте човек без много опит зад гърба си и все още не сте достатъчно уверени в своите умения.

Объркването ви на изпит в съня ви може да се дължи и на факта, че в реалността твърде много държите на мнението на другите или се страхувате от провал, а това спира развитието ви.

Сън, в който усилено учите за изпит, показва, че сте на път да направите важна крачка в живота си. Нормално е да се притеснявате в съня си, защото тепърва авторитетът ви ще е подложен на проверка.

Ако сънувате, че се проваляте на изпит в съня ви, това е знак, че ще претърпите голямо разочарование, но това ще се дължи най-вече на слабата ви подготовка.

Сънувате ли често изпити, подсъзнанието ви показва, че е нужно да бъдете по-независими и да взимате по-смели решения.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари