Какво символизират кола, автобус и влак в съня?
sanovnik.bg»Статии»Сънища»Какво символизират кола, автобус и влак в съня?

Какво символизират кола, автобус и влак в съня?

Влак насън

Сънищата с автомобили, влакове и други превозни средства са едни от най-често срещаните показва проучване на психолога Ян Уолънс. Неговото изследване дава точно тълкуване за тези сънища.

С превозните средства подсъзнанието ни показва как управляваме живота си. Важно за тълкуването е да се обърне внимание на 2 основни момента – дали вие управлявате превозното средство и дали знаете къде отивате.

Когато пътувате към конкретна посока в съня си, означава, че имате ясни житейски цели и устремено вървите към тях.

Ако в съня си управлявате кола, означава, че държите живота си под контрол и трудно се влияете от обстоятелствата. Уверени сте в своите умения и разчитате на тях повече, отколкото на чудеса.

Хората, които често сънуват, че шофират, имат нужда от независимост, решителни са и целеустремени.

Сънища

Липсвали ви посока при шофирането в съня най-вероятно ви липсва такава и в действителността. Дребни проблеми или временни обстоятелства ви разсейват от важното за вас и подсъзнанието ви напомня за това.

Пътуването във влак често се сънува от социални хора, които имат нужда от приключения. Подобен сън е знак, че имате силна нужда от разнообразие. Вероятно е също да сте загубили част от увереността си.

Ако в съня си изпускате влак, най-вероятно в действителността сте изгубили една добра възможност и все още не можете да се примирите с този факт. Колкото по-светъл е бил цвета на влака, толкова е бил важен за вас пропуснатия шанс.

Сънувате ли, че чакате автобус, най-вероятно ви е трудно да определите житейските си цели и чакате някакъв знак, който да ви покаже накъде да поемете.

С возенето в грешен автобус подсъзнанието ви показва, че сте взели грешно решение и вървите по грешен път.

Ако автобусът минава покрай вас, предстои ви да се борите за мечтите си срещу хора, които няма да са съгласни с вас. Ако вие сте шофьора на автобуса в съня си, в действителността сте лидер за групата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати