Празна стая насън. Какво означава?

Стая насън

В 30-годишната си практика американският психолог Ян Уолънс е интерпретирал над 15 000 сънища, като е установил, че символите често се повтарят.

Един от тези символи е празната стая. Често тя е кошмар за хората, които я сънуват, тъй като в помещението няма никакви познати предмети, сигнализиращи сигурност, и носи объркване и страх.

Уолънс е установил, че всяка една от стаите в съня ни е подсъзнателна проекция на определени сфери от нашия живот. Когато помещението е празно, тайно и непознато, то показва, че в себе си крием голям талант, който не използваме.

Ако често сънувате, че се лутате в празни стаи, означава, че вашата дарба иска да излезе на бял свят.

Сънища

В този случай започнете да изучавате себе си и своите умения. Фокусирайте се върху своите хобита и желания. Опитвайте нови неща и търсете кое от тях ви доставя най-голямо удоволствие.

Когато откриете скрития си талант, сънищата с празни стаи ще спрат, защото подсъзнанието и съзнанието ви са в хармония.

Колкото по-светла е стаята, която сънувате, толкова по-полезни са новите възможности, пред които сте изправени. Ако стаята е тъмна, вероятно сте загубили увереността си и мотивацията за промени.

Добре се оглеждайте за прозорци в помещението, в което се сънувате. Затворените прозорци са знак, че се чувствате изоставен и околните не приемат вашата гледна точка или поведение.

Счупените прозорци подсказват, че е време да се разделите с някои от своите навици, защото те спират напредъка ви. Гледате ли през прозореца в съня си, означава, че сте готови да вземете важно решение, с което да промените настоящето си.

Ако сънувате, че влизате или излизате през прозореца, това е знак, че в реалността се занимавате с нещо потайно, което на всяка цена искате да скриете от другите. Сами създавате добрите възможности, а не чакате чудеса.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати