Какво означава, когато сънувате покойния си дядо

Сън

Сънищата с покойния дядо целят да предупредят сънуващия за предстоящи беди, от които може да се предпази. За да се разгадае сънуваното обаче, трябва да се обърне внимание на всеки детайл.

Дядото е символ на мъжествеността и традициите, към които се очаква да се придържаме.

Когато жена сънува дядо си, това показва желанието ѝ да намери сериозен и надежден партньор в любовта, с когото да изгради стабилна и дълга връзка.

Ако мъж сънува дядо си, сънят му представлява страха му от възможен провал на любовния и сексуалния фронт, както и зависимост от родителите или други обстоятелства, което не го удовлетворява.

Най-фатално предзнаменование има сънят, в който разговаряте с вашия покоен дядо. Това най-често вещае смърт на някой близък роднина. Такъв сън се тълкува и като предупреждение за сериозна беда.

Дядо и Внук

В този случай трябва внимателно да запомните това, което покойният ви дядо казва, защото тези думи могат да са съвет, чрез който да се предпазите от най-лошото.

Като знак за смърт се тълкува и ако сънувате дома на покойния си дядо.

Ако покойника ви подарява нещо насън, очаквайте скоро да получите изненадващи новини за наследство, вероятно от ваш близък.

Сън, в който покойният ви дядо плаче, не е хубав символ и предвещава скорошни неуспехи, заради които дълго ще страдате. Но ако е усмихнат и изглежда щастлив и вие самите ще се чувствате добре и ще бъдете щастливи.

Често се случва, когато сънуваме покойния дядо, да го сънуваме заобиколен от роднините ни. Обърнете внимание и на тяхното поведение, за да разтълкувате съня.

Ако роднините са недоволни и в реалния живот може да се сблъскате с недоволството им.

Ако в съня ви покойния ви дядо прави нещо лошо, той ви предупреждава в реалността да се пазите от това деяние – например кражба, измама, предателство.

Когато починалият дядо играе с внуците си в съня, това показва, че се стремите към щастие за цялото си семейство.

Сън, в който починалият дядо мълчи, предвещава благополучие на вашите дела. Но ако вие искате да го заговорите, а той не ви отговаря, ще имате тревоги.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати