Най-важните символи в сънищата
sanovnik.bg»Статии»Сънища»Най-важните символи в сънищата

Най-важните символи в сънищата

Сънища

Сънищата в повечето случаи са отражение на нашия реален живот и не трябва да ги пренебрегваме. Ако съумеем да разтълкуваме символите и събитията в тях правилно, ще разберем какво искат да ни кажат.

Грешните изводи могат да ни огорчат или да ни ядосат. Поради това е добре да знаем основните символи и как те могат да повлияят на живота ни и неговото развитие.

Път. Пътят насън е символ на личния път в живота. Когато той е чист и ясен, то вие сте целеустремени и ви очаква ярко бъдеще, изпълнено с позитивни емоции. Когато пътят е мътен и мъглив, означава че се страхувате от бъдещето и ви е трудно да се ориентирате. Нужно ви е време, за да намерите себе си и да определите целите си оттук нататък.

Летене. Летенето насън е осъзнат сън, който се възприема като невероятна свобода. Полетът кара вашето подсъзнание да се събуди, тъй като това е свобода, невъзможна за хората.

Летенето насън може да означава, че въпреки трудностите в живота, се опитвате да се издигнете. Може да се тълкува и като опит за лесно бягство от истинските проблеми.

Луна. Ако сънувате Луна, то значи, че трябва да спрете да се страхувате. У вас спи невидим, скрит или слабо развит творчески потенциал, който е крайно време да извадите наяве.

Луна

Вода. Житейските ни амбиции се изразяват чрез водата в сънищата ни. Море или океан насън говорят, че е време да поемете риска. Ако насън видите малък водоем или поточе, очаквайте неприятности.

Телефони. Ако телефонът в съня ви звънне, то бъдете сигурни, че животът ви е тръгнал в правилната посока. Ключовият момент предстои. Ако не отговорите на обаждането, означава че ви е страх от тези промени и подсъзнателно не ги искате.

Цветя. Ако видите цвете, което тепърва покълва, това означава, че усилията в живота ви скоро ще започнат да дават плодове.

Разцъфналото цвете е символ на новите възможности, които ще се появят в живота ви. Увехналото или мъртвото цвете е знак, че определен цикъл от живота ви приключва и започва нов.

Кутии. Кутиите насън означават, че нещо остава скрито от вас в реалния живот. Многото кутии говорят, че собствените ви чувства са в хаос. Празната кутия изразява вътрешна неудовлетвореност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати